2777
2789
عنوان

آزاد شدن

422 بازدید | 43 پست

سلاممممم بچع ها ببخشید کسی ذکری دعایی نمازی چیزی سراغ دارع برا آزاد شدن زندانی؟😔

بچع میشع هرکی این تاپیکو میبینع یع صلوات بفرستع فقط یدونع واسع اینکع فردا عشقم آزاد شع؟اون بیگناهع😔

اگع ذکری چیزی کع مجربع سراغ دارید بگید دیگع نمیدونم چکار کنم بخدا دیگع کم آوردم مشکلاتم دیگع روانیم کردنننننننننننن

آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله به حق این روز عزیز ازاد میشن دعا کردم 

خدا از دهنت بشنوععععع خوشگلممممم مرسیییییی❤

آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑

من قبلا زندانی داشتم میدونم چی کشیدی ب حق آقاامام رضا انشاالله زودتر از قفس آزاد شه.زندان خیلی بده ی دردش برا زندانی هزار دردش برای خانواده زندانی😔😔

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
 من قبلا زندانی داشتم میدونم چی کشیدی ب حق آقاامام رضا انشاالله زودتر از قفس آزاد شه.زندان خیلی ...

آخ کع گفتیاااااااااا بد دردیعععع همع راهارو امتحان کردم کع آزاد شعععععع رضایت بدن ولی اصن نمیدونم چرا نشددد دیگع نا امید شدم😔مرسی کع دعا کردییییییی خیلی خوشحالم کردی❤

آخ کع گفتیاااااااااا بد دردیعععع همع راهارو امتحان کردم کع آزاد شعععععع رضایت بدن ولی اصن نمیدونم چر ...

قربونت برم دلت پاکه انشالله شاکی هم دلش نرم میشه و رضایت میده من از ته دلم برات دعامیکنم.فقط ناامید نشو همه اینا میگذره توکل به خداباشه.زندانیت امیدش به توئه تو یه قدم برا آزادیش بردار مطمئن باش خدا همه کارارو درست میکنه من مطمئنم

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
قربونت برم دلت پاکه انشالله شاکی هم دلش نرم میشه و رضایت میده من از ته دلم برات دعامیکنم.فقط ناامید ...

عزیزدلممممم عاروممم کردییییی😍😍😍

با دوستم مشورت کردم میگع از کجا میدونی بی گناهع ولی یع مزاحم شدن با تلفن کع اینکارارو ندارعععع😔اونم گوشیش دست خودش نبودع دست دوستاش بودع انقد دعا کردم انقد نماز خوندم شمع روشن کردم کع مطمئن بودم چیزی نمیشع ولی الان شوکه شدم😔خداکنع مامان باباش بتونن رضایت بگیرن فردا ازاد شع وگرنه دوسالو نیم میمونه اون توووووو😔😢

عزیزدلممممم عاروممم کردییییی😍😍😍 با دوستم مشورت کردم میگع از کجا میدونی بی گناهع ولی یع مزاحم شدن ...

براتون دعا میکنم  حتما 😍

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
براتون دعا میکنم  حتما 😍

عزیزدلممممممم مرسی کع انقد خوبیییییی کمک میکنیییییییی عادم امیدوار میشععععع لطف میکنییییی حداقل اینجوری خیالم راحتع بقیع کمک میکنن دعا میکنن😍😍

عزیزدلممممم عاروممم کردییییی😍😍😍 با دوستم مشورت کردم میگع از کجا میدونی بی گناهع ولی یع مزاحم شدن ...

قربون دل پاکت.خوشحالم که با حرفام حتی برای دقیقه ای آرومت کرده باشم.عزیز دلم  ثابت کنه کار خودش نبوده حل میشه.بخاطر یه سو تفاهم سابقه دار نمیشه.مطمئن باش خدا کمکتون میکنه شک ندارم.امیدت ب بالایی باشه.منم برات دعا میکنم 

عزیزدلممممممم مرسی کع انقد خوبیییییی کمک میکنیییییییی عادم امیدوار میشععععع لطف میکنییییی حداقل اینج ...

عزیزی خانومی 

میدونم دوری سخته 

انشالله که رضایت میدن به امید خدا 💛

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****