2777
2789
عنوان

آزاد شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 43 پست
ممنونم عزیزم     الاهی شمام هرچی از خدا میخوای بهترشو بهت بده    

ممنون گلم.واسه خداکاری نداره.هم مامان میشی هم شوهرت بابا.اونوقت میای میگی ازدست بچه ها میخوام خودمو بکوبم به دیوار.🥰🥰🥰

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
ممنون گلم.واسه خداکاری نداره.هم مامان میشی هم شوهرت بابا.اونوقت میای میگی ازدست بچه ها میخوام خودمو ...

انشاءالله انشاءالله

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاءالله انشاءالله

منم بعد هفت سال بچه دارشدم.الان فقط میخوام خودمو بکشم ازدستش.خیلی شیطونه.اذیتم میکنه.یکسالشه.بچه بکساله اشکم دراورده

منم بعد هفت سال بچه دارشدم.الان فقط میخوام خودمو بکشم ازدستش.خیلی شیطونه.اذیتم میکنه.یکسالشه.بچه بکس ...

ای جان. چطوری اذیت میکنه فسقلی؟   زیاد گریه میکنه؟

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
ای جان. چطوری اذیت میکنه فسقلی؟     زیاد گریه میکنه؟

ازسر وکولم بالامیره.جیغ میزنه.همش خوراکی میخواد.غذانمیخوره.بیدارمیشه میگه دَدَ.دستشویی میخوام برم زودتر من نشسته دم دستشویی.غذامیخوام بپزم میگه بغلم کن .فاشق باید دستش باشه اونم غذا هم بزنه.همه کارا میخواد خودش بکنه.وای خدایا قسمتت بشه.

ازسر وکولم بالامیره.جیغ میزنه.همش خوراکی میخواد.غذانمیخوره.بیدارمیشه میگه دَدَ.دستشویی میخوام برم زو ...

وووووووی خدا اینا که همه دلبریه  خواهرزاده خودمم همینجوری بودش بچگیاش، تازه خواهرم 1 کلمه بهش حرفی میزد چنان تشر میزد به خواهرم بیا و ببین   خدا همه ی این فرشته ها رو حفظ کنه  

وووووووی خدا اینا که همه دلبریه   خواهرزاده خودمم همینجوری بودش بچگیاش، تازه خواهرم 1 کلمه بهش ...

خیلی شیطونه😄😄😄😄😄جیغ زدناش کلافه ام کرده

خیلی شیطونه😄😄😄😄😄جیغ زدناش کلافه ام کرده

دختر هست؟ اغلب دختربچه ها جیغ جیغو هستن  

بله دخترنگو بلابگو.تامبشینم یا دراز میکشم میاد سراغم ممه بده.

ای جونم    

ای جونم      

همیشه سرکشو لباس زیرام .میره برمیداره میندازه دور گردنش میاد.فکرکن سرش از تو پاچه شورتم میاره بیرون

همیشه سرکشو لباس زیرام .میره برمیداره میندازه دور گردنش میاد.فکرکن سرش از تو پاچه شورتم میاره بیرون

دلم ضعف رفت براش  

عزیزم ایشالا قسمتت میشه.میخواستم عکسش بفرستم لود نشد

عزیزم از طرف من یه بوس به گردنش بزن  آره گلم چندروزه عکس لود نمیشه توی سایت