بتورلزیا مدیر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 402 عنوان خونم +عکس | مشاهده متن کامل بحث + 3593 بازدید | 70 پست الان میزارم یه لحظه 1399/05/01 | 16:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 97066 الان که سرچ کردم عکس رو مطمئن شدم که مربوط به تاپیکی از سال ۹۶ هست. اونجا گذاشته بودن. شما که یک سا ... سه ساعت نشسیم لایک کردیم #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
آفرودیت عضویت: 1396/01/27 تعداد پست: 10940 همونو میگم اگه نگفته بود مبلارو پارسال گرفتم میگفتم شاید اونجا هم خودش گذاشته منم اول همین فکر رو کردم.ای کاش قبلش تاریخ عکس اصلی رو چک میکرد. زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمیشود مُرد.
بتورلزیا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 402 دروغه من این هارو دیدم این مبل اا پارسال ده تومن نبوده چرا الکی میگی😑 کم کمش پانزده بوده من از یافت آباد گرفتم 10 تقریبا خرداد ماه بود گرفتم خودم تو زنجانم زنجان گرون بود 15 اینا بود
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7662 خب دیگه چی؟ 😏 نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 97066 اینم آشپزخانه خو دیگه بسه جمع کن بروبخواب😐 #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
بانوی_شهر_رویاها عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 1709 دروغه من این هارو دیدم این مبل اا پارسال ده تومن نبوده چرا الکی میگی😑 کم کمش پانزده بوده جدی!؟ خدایا شکرت که همیشه هوامو داری یه حاجت بزرگ دارم لطفا اگه زحمتی نیست برا برآورده شدنش یه صلوات بفرست ممنون.
آفرودیت عضویت: 1396/01/27 تعداد پست: 10940 سه ساعت نشسیم لایک کردیم اشکالی نداره حداقل دل استارتر رو شاد کردی. زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمیشود مُرد.
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7662 من از یافت آباد گرفتم 10 تقریبا خرداد ماه بود گرفتم خودم تو زنجانم زنجان گرون بود 15 اینا بود باش😊 نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
پگاه۷۰ عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 19053 من از یافت آباد گرفتم 10 تقریبا خرداد ماه بود گرفتم خودم تو زنجانم زنجان گرون بود 15 اینا بود عزیزم بخدا زشته از این کار چی عایدتون میشه
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 97066 اشکالی نداره حداقل دل استارتر رو شاد کردی. 😂چه حوصله ای دارنا #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
ماری_گلی عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 2414 @setina @دخترگلگلی کامنتارو فقط😑🤨هر تاپیک جهیزیه میرم چن نفری هس ک بگه دروغ میگی خونه خودت نیی,من این عکسارو قبلا دیدم اه حالم بهم میخورهحالا ما عکس جهازمونو گذاشتنی چیا میخوایم بشنویم 🤨🤨 🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره میسازمت وطن 🌿 تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7662 جدی!؟ بله این ها پارساد حدودا ۱۵ به بالا بود تازه کف رو میگمبعید نیست بیشتر هم میبود نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢