2777
2789
الان که سرچ کردم عکس رو مطمئن شدم که مربوط به تاپیکی از سال ۹۶ هست. اونجا گذاشته بودن. شما که یک سا ...

سه ساعت نشسیم لایک کردیم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همونو میگم اگه نگفته بود مبلارو پارسال گرفتم میگفتم شاید اونجا هم خودش گذاشته

منم اول همین فکر رو کردم.

ای کاش قبلش تاریخ عکس اصلی رو چک میکرد.

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.
دروغه من این هارو دیدم  این مبل اا پارسال ده تومن نبوده چرا الکی میگی😑 کم کمش پانزده بوده

من از یافت آباد گرفتم 10 تقریبا خرداد ماه بود گرفتم خودم تو زنجانم زنجان گرون بود 15 اینا بود

خب دیگه چی؟ 😏

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
دروغه من این هارو دیدم  این مبل اا پارسال ده تومن نبوده چرا الکی میگی😑 کم کمش پانزده بوده

جدی!؟  

خدایا شکرت که همیشه هوامو داری یه حاجت بزرگ دارم لطفا اگه زحمتی نیست برا برآورده شدنش یه صلوات بفرست  ممنون. 
من از یافت آباد گرفتم 10 تقریبا خرداد ماه بود گرفتم خودم تو زنجانم زنجان گرون بود 15 اینا بود

باش😊

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

@setina  

@دخترگلگلی  

کامنتارو فقط😑🤨

هر تاپیک جهیزیه میرم چن نفری هس ک بگه دروغ میگی خونه خودت نیی,من این عکسارو قبلا دیدم 

اه حالم بهم میخوره

حالا ما عکس جهازمونو گذاشتنی چیا میخوایم بشنویم 🤨🤨

🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره می‌سازمت وطن 🌿  تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️
جدی!؟    

بله 

این ها پارساد حدودا ۱۵ به بالا بود تازه کف رو میگم‌بعید نیست بیشتر هم میبود