2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بیحسی باشی بچتو میتونی زودتر ببیینی😍عوارض داره هر دوش.

عوارض بیحسی خیلی برام بد بود

تا سه روز نمیتونستم ن چشامو باز کنم ن سرمو بالا بگیرم تا اینکه رفتم دکتر با سِرُم وآمپول سرمو رحممو شستشو داد

عوارض بیحسی خیلی برام بد بود تا سه روز نمیتونستم ن چشامو باز کنم ن سرمو بالا بگیرم تا اینکه رفتم دک ...

منم رعایت نکردم و سردرد گرفتم، تقصیر خودم بود باید رعایت میکردم دیگه...ولی با این حال بازم واسه دومی بی حسی و انتخاب کردم که خوب بود واسم

🖤

منم هفته ی دیگه باید سز بشم ،دکتر بی حسی انجام میده،نمیدونم چجوریه استرس ونگرانی دارم از بی حسی،ولی ...

عاااالیه بدوووون استرس باش موقع زدن آمپولشم ریلکس باش اصلاً وابدا آدم چیزی متوجه نمیشه.... 😍😍😍اولین بارکه نی نیتوببینی تاآخرعمرت اون قیافش توذهنت میمونه 

ان شاالله بسلامتی فارغ شین

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
چی رو رعایت نکردید؟

حرف زدم، سرمو زیاد تکون دادم، گوشی گرفتم دستم هرکی عکس بچه رو میخواست واسش میفرستادم😂 نباید این کارارو میکردم.. بعد از اینکه بهم اجازه دادن مایعات مصرف کنم، باید خیلی چای و قهوه و نسکافه میخوردم که نخوردم.. همه اینا باعث شد سردرد شدید بگیرم

🖤