2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53327 بازدید | 8664 پست

عزیز غم‌زده‌ی من؛ مهم نیست که کامل نیستی. در کامل بودن کسالتی هست که حتماً ازش خسته خواهی شد. حتی لازم نیست این‌قدر برای پنهان کردن ضعف‌هات تلاش کنی چون بیش‌تر از کنترلت خارج می‌شوند و از جایی که نمی‌دانی، بیرون می‌زنند و لابد آن وقت بیش‌تر خجالت‌زده می‌شوی. دست بردار از این‌که همیشه نقش آدم خوب و قوی و کامل را بازی کنی. بازنده بودن آن‌قدرها هم ترسناک نیست و کامل نبودن حتی راحت‌تر است. وقتی از تصور  کامل بودن دست برداری می‌توانی دیگران را هم درک کنی و از قضاوت کردن رها شوی چون همه‌ی ما در طیفی از خاکستری زندگی می‌کنیم و اصلا آدمی، همین است

🕊||

annak...annakarenina.....درخواست دوستی آقایون 👉لغو کاربری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای سنگ فرش که شب های بی سحر 

تک بوسه های پای مرا نوش کرده ای 

ای سنگ فرش راه که در تلخی سکوت 

آواز گام های مرا گوش کرده ای 

هر رهگذر ز روی تو بگذشت و دور شد 

جز من که سال هاست کنار تو مانده ام 

بر روی سنگ های تو با پای خسته آه 

عمری بخیر پیکر خود را کشانده ام 

ای سنگ فرش هیچ در این شام تیره ژرف 

آواز آشنای کسی را شنیده ای ؟ 

در جستجوی او به کجا تن کشم دگر 

ای سنگ فرش گم شده ام را ندیده ای؟...  

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 

عجب نوشته ای 👌👏

خراب شد تصویرش
حتی اگر خدا فرستد
باران اسیدی برای تطهیرش
برف و پاکی برای تشبیهش
محمد و عیسی برای تضمینش
یا که شیطان را برای تقصیرش
تمام شد
خراب شد تصویرش
🌿||

annak...annakarenina.....درخواست دوستی آقایون 👉لغو کاربری
جانم؟😂

یاشا گوزلیم. بير داناسان 😍

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

جانا به غریبستان چندین به چه می مانی 

باز آ تو از این غربت تا چند پریشانی ؟ 

صد نامه فرستادم صد راه نشان دادم 

یا راه نمی دانی یا نامه نمی خوانی 

گر نامه نمی خوانی، خود نامه تو را خواند 

ور راه نمی دانی در پنجه ی ره دانی 

باز آ که در آن مجلس قدر تو نداند کس 

با سنگ دلان منشین چون گوهر این کانی 

ای از دل و جان رسته دست از دل و جان شسته 

از دام جهان جسته باز آ که ز بارانی... 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
سلام صبحتون بخیر باشه⚘🙏 مصرع امروز " من دلم تنگ که نه، غمزده چشم تو بود "

چالش🍀

من دلم تنگ که نه غمزده ی چشم تو بود

همچو پاییز رخم پژمرده از خصم تو بود

دیده ام  چشم به در منتظره رحمِ تو بود

سر تو گرم با یار دگر اما سر من لبریز از وهم تو بود

تو رهام صفت بودی اما تن من زخمی  از رزم تو بود

در ره نسیان تو ،دل به دریاها زدم

افسوس  که دریا هم سردرگم یشم تو بود

هانا🍀

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
قربانام❤️

خدانکنه. من قوربانام گؤزلـــــــــره😘

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
چالش🍀 من دلم تنگ که نه غمزده ی چشم تو بود همچو پاییز رخم پژمرده از خصم تو بود دیده ام  چشم ...

سلام آبجی هانا. عصربخیر آفرین 🌹🦋❤️