2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53328 بازدید | 8664 پست
👌 باز با گریه به آغوشِ تو بر می گردم! چون غریبی که خودش را برساند به وطن... فاضل_نظری#  

"هیاهوی غریب و مبهمی پیچیده در جانم"
خبر از رفتنت دادی ! از آن لحظه پریشانم

بگویم از چه رنجیدی؟ خطایی از دلم دیدی
شدی مجهول بی پایان چرایش را نمی دانم

همیشه حرف ماندن بود کجا فکرت سفر آمد
بجای اشک خون بارم خبر داری زچشمانم؟

غزلهایم ز بعد تو همیشه رنگ غم دارد
دگر از سازو سر مستی گریزانم گریزانم

بیا برگرد" جانانم' نزن آتش به دامانم
نبین این حال آرامم هر آن در  مرز طغیانم

#نازبانو

تعطیل🚫                                                                                 
با چشمِ تو از هر دو جهان گوشه گرفتیم؛ ماییم و تو ای جان! که جگرگوشه یِ مایی... شهریار#  

گفتی مرا به خنده خوش باد روزگارت

کس بی تو خوش نباشد رو قصه ی دگر کن

❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رسم عشق دادن جان بر سر پیمان دل است  بازی شرط ویقین برسرایمان دل است رفتن ودل بِبُریدن به خدا ...

تو بی‌وفا چه باز فراموش پیشه‌ای!
بیچاره آن اسیر که امیدوارِ تُست...

وحشی-بافقی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
تو بی‌وفا چه باز فراموش پیشه‌ای! بیچاره آن اسیر که امیدوارِ تُست... وحشی-بافقی#  

دلداده ی غمهایم،محزون وپریشانم

از سوز دلم گویم،با دیده ی گریانم

در بزم وصال خویش،جز خویش نمی یابم

من ماندم ودل مانده در کلبه ی احزانم

بر غربت دل امشب ،باید غزلی گویم

افلاک به تنگ آیند از زاری وافغانم

امشب به دل ناکام چون شام غریبان شد

بر ماتم این حسرت یک عمر غزل خوانم

#نازبانو

تعطیل🚫                                                                                 

ای قرارِ دل ِطوفانی بی ساحلِ من

بهرِ آرامش این خاطرِ شیدا تو مرو

سایه ی بخت منی از سر من پای مکش

به تو شاد است دلِ خسته خدا را تو مرو

@nafasam1370

@nafiseh133 

@hadis133 😔

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

ما در

دلتنگی‌هایمان جان می‌دهیم ...

بی‌سروصدا

می‌شکنیم

می‌گرییم

ابر بهار می‌شویم

اما بی‌سروصدا ...!

بدون هیچ هیاهویی،

روزی ده‌ها بار می‌میریم ...

#محدثه_حسینی ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎

گفتی مرا به خنده خوش باد روزگارت کس بی تو خوش نباشد رو قصه ی دگر کن ❤❤

هر ناله که داری بکن ای عاشقِ شیدا
جائی که کند ناله یِ عاشق اثر؛ اینجاست...!

شهریار#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
دلداده ی غمهایم،محزون وپریشانم از سوز دلم گویم،با دیده ی گریانم در بزم وصال خویش،جز خویش نمی یابم ...

ای که منع گریه‌ یِ بی‌اختیارم می‌کنی
گر بدانی حالِ من گریان شوی بی اختیار...

فاضل-نظری#  

جانم از غم بر لب آمد، آه از این غم، چون کنم باعثِ خوشحالی جانِ غمینِ من؛ کجاست...؟! وحشی-بافقی# & ...

صبح است دل افروز من ای یار کجایی؟
ای عشق من ای دلبر و دلدار کجایی؟
صبح است و قرار من و تو ساعت باران
باران زد و شد لحظه ی دیدار کجایی؟🌹🌹

ای که منع گریه‌ یِ بی‌اختیارم می‌کنی گر بدانی حالِ من گریان شوی بی اختیار... فاضل-نظری#  

شده در خانه خود، به نام زندان باشی

بی نیازی چو کنی، دست به دامان باشی

غصه را جرعه کنی چون قدحی سر بکشی

بزنی دایره را  زار و پریشان باشی

چشم تنگی بکنند، خنده چو مستانه زدی

بشوی مضحکه ،در بزم رفیقان باشی

هر چه توجیح کنی ،از هدف و ساز دلت

شده باور نکنند، خسته و نالان باشی

هرچه خوبی بکنی رنگ ریایی بزنند

شده دلسوخته و دیده ی گریان باشی

#نازبانو

تعطیل🚫                                                                                 
هر ناله که داری بکن ای عاشقِ شیدا جائی که کند ناله یِ عاشق اثر؛ اینجاست...! شهریار#  

در پیچ و خم عشق بسى نکته نهفته ست
دام است و هزاران سخن و راز نگفته ست
زانجا تو گذر کردى اگر سر به سلامت
بینى تو چه گلها  که از غنچه شکفته ست🌷🌷🌷

"هیاهوی غریب و مبهمی پیچیده در جانم" خبر از رفتنت دادی ! از آن لحظه پریشانم  بگویم از چ ...

گر من بمیرم در غمَت؛ خونم بُتا در گردنت!

فردا بگیرم دامنت؛ از من چرا رنجیده ای؟!

سعدی#