2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53327 بازدید | 8664 پست

به خداحافظی تلخ تو سوگند، نشد

که تو رفتی و دلم ثانیه‌ ای بند نشد

با چراغی همه‌ جا

گشتم و گشتم در شهر

هیچ‌کس، هیچکس اینجا به تو مانند نشد

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

چ خوبی شما     خدا همیشه کمکت کنه

💕] #خواهرانھ
⌈ تُــ♡ـو ..
دلیـل چرخش خون
توی رگ هـای این تَـنے😍♥️

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

💕] #خواهرانھ ⌈ تُــ♡ـو .. دلیـل چرخش خون توی رگ هـای این تَـنے😍♥️

تو و خواهرت 

عشقید بخدااااااااااا  

تو و خواهرت  عشقید بخدااااااااااا    

شوما بیشتر😁❤😘

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

رفتی و از آن همه بودنت

جا مانده دست‌ خطی به روی دفترم

آنگاه که نوشتی :

بی‌ تو پای رفتن ندارم!

حالت خوب میشه آدما قوی تر از این حرفان بجنگ با سختی ها خدا کمکت میکنه منم برات دعا میکنم دختر خوب 😊 ...

مرسی عزیز🌷❤

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

برای آرامشت و اینکه زودتر مشکلت رفع بشه  آیت الکرسی خوندم گلم🌹

فدای شما بشم‌ من ❤🌷❤🌷

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

پنج انگشت دارم 

که از خودم به تو وابسته ترند …!

نیستی که ببینی

چه اعتصاب سردی از نبودنت کرده اند 

گفته بودند که از دل برود یار چو از دیده برفت

سالهاست که از دیده من رفتی

لیک، دلم از مهر تو آکنده هنوز