2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53327 بازدید | 8664 پست
شعر گفتم ولی خدایی من از شعر چی میدونم اینجا صدام میکنی ادم خجالت میکشه بین یه مشت هنرمند منو تو تاپ ...

شاد باش ای عشق خوش سودای ما

ای طبیب جمله علتهای ما

ای دوای نخوت و ناموس ما

ای تو افلاطون و جالینوس ما

سلام خواهر جان خوبی عزیزم، خوش آمدی💚🦋

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااااااااااااای خدااااااااا😍😍😍😍 رفیق(:🦋 -تُ مآهِ مَنی... ستآره‌هآم پشتِ سرِت!🌸🌙

‎ ‎درود بر رفقایى كه: دعا دارند،ادعا ندارند،نیایش دارند،نمایش ندارند،حیا دارند،ریا ندارند،رسم دارند،اسم ندارند

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
@دخترلاکچری20     من فکر می کنم بعضی دوستا از جنس بی نهایتند، وقتی یکی شون رو داری انگار ...

سلااااام،😍😍😍😍😍😍😍

خوبی فدات شم بامرامی،😀😘😘😘😘😘😘

جواب بعضیا رو نباید داد سکوت کافیه تا بفهمندچقدر پوچ و بی ارزشند 👌

شاد باش ای عشق خوش سودای ما ای طبیب جمله علتهای ما ای دوای نخوت و ناموس ما ای تو افلاطون و جالینو ...

اوه یس

مرسی عزیز دلم

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

یه روز یه پسره تو خیابون با دوستاش قدم میزد

همینجور که به اطراف نگاه میکرد

یهو نگاش از یه تصویر رد شد

ولی سریع برگشت رو اون تصویر ....

یه دختر خوشگل با نازِ خندش ....

دست تو دست یه پسر خوشتیپ ....

دختره بود تو بغل پسر خوشتیپه.....

قدم به قدم رفت عقب چشمای پر از اشکش

دوستاش پرسیدن چت شده... چرا عقب میری.... چرا چشمات خونی شده ....چرا اشک توشه....

وایساد ....یه نگاه به دوستاش کرد ....

بلند گفت قدم اول.....رفت سمت اتوبان....

قدم دوم.....صدای بوق ماشینا....

قدم سوم ......نگاه دختره افتاد به پسره....

قدم چهارم ......دستای دختره از دستای پسره اومد بیرون

قدم پنجم.....دختره فریاد کشید وایسا نکن .....

قدم شیشم ....دختره داد زد غلط کردم نکن .....

قدم هفتم....‌‌‌‌.. اشکای دختره ریخت 

قدم هشتم .....لبخند تلخی میاد بین اشکای پسره

قدم نهم ......صدای فریاد نهههه مواظب باشِ دختره 

قدم دهم ..... یه چیزی خورد به پسره.....

قدم یازدهم......پرت شدن رو هوا .....سقوط کردن رو جدول

.....صدای داد زدنای دوستای پسره .....صدای غلط کردمای دختره....

صدای ۱۱۰ .......صدای  امبولانس ...صدای چرخ برانکارد

صدای التماس دختره .....صدای خدایا رحم کن دوستای پسره

صدای بوق ممتدِ دستگاه .......ملافه سفید......چشای بسته

......صدای تسلیت میگم غم اخرتون باشه دکتر.......

صدای فریاد مادر ....خدایا بچم ......

صدای گریه پدر .....خدایا اخ کمرم .....

صدای زمین خوردن دوستاش.......

صدای غلط کردم فقط برگرد دختره.....

لباس مشکیه مادر......

وجود خالیه پسره......

کمر شکسته پدر.....

پشیمونیه دختره......

^^^^^^الیاس^^^^^^

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
سلااااام،😍😍😍😍😍😍😍 خوبی فدات شم بامرامی،😀😘😘😘😘😘😘

سلام عشقی دا

فداتشم

بدون اغراق

شما بهترین دوستای من هستین

عاشقتونم♥️♥️♥️

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
گاهی‌ وقت‌ها بايد رفت، رفت، رفت... يڪ خيابان دراز را گرفت تا آخرين نفس رفت پيچيد بہ يڪ ڪوچہ‌ے باريڪ ...

خاطرات آدم مثل یه تیغ کند میمونه که رو رگت میکشی!

نمیبره اما تا میتونه زخمیت میکنه

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
اوه یس مرسی عزیز دلم

خواهش میکنم ❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

ولی قول میدم تو سال جدید به جای یه پاکت روزی دو پاکت بهمن به یادت بکشم ):

سیگار نه!

ولی نسخ قلیونم....

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///