2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53641 بازدید | 8664 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باشه🤕 I promise you that no one will ever tell you of the beauty of your eyes the way I do! بهت ق ...

چشای منو میگی جیغغغغ غشششش😍😍😍😍😍😂😂

دلم گرفت ای هم نفس 

پرم شکست تو این قفس 

تو این غبار تو این سکوت 

چه بی صدا نفس نفس 

😭😭😭

...

مهسا  بنیم آی   سابق منم زن عموشم نازلی هم خالش

جان😐😐😐😐😐😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
کوفت چته 😢😢 برو تاپیکامو لایک کن 😘😍❤❤😘😘😘 جیگرتو بخورم تند تند شعر بزارین الان اعتصلمی میاد ...

تو چته؟ چرا کسالت داری ؟

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

ترا قسم بحقيقت ، ترا قسم بوفا

ترا قسم بمحبت ، ترا قسم بصفا

ترا بميكده ها و ترا بمستي مي

ترا بزمزمه ي جويبار و ناله ني

ترا بچشم سياهي كه مستي آموزد

ترا بآتش آهي كه خانمان سوزد

ترا قسم بدل و آرزو ، برسوايي

ترا بشعله عشق و ترا بشيدايي

ترا قسم بحريم مقدس مستي

ترا بشور جواني ، ترا باين هستي

ترا بگردش چشمي كه گفتگو دارد

ترا بسينه تنگي كه آرزو دارد

ترا بقصه ليلا و غصه مجنون

ترا به لاله صحرا نشسته اندر خون

ترا بمريم خاموش و سوسن غمگين

ترا بحسرت فرهاد و ناله شيرين

ترا بشمع شب افروز جمع سر مستان

ترا بقطره اشك چكيده در هجران

ترا قسم به غم عشق و آشناييها

دل چو شيشه من مشكن از جداييها

هما میرافشار🌺

با اراده و مصمم💪
چشای منو میگی جیغغغغ غشششش😍😍😍😍😍😂😂 دلم گرفت ای هم نفس  پرم شکست تو این قفس  تو ...

I wιѕн yoυ every ɴιɢнт Mαyвe ѕoмedαy yoυ wιll ғυlғιll

تـو را هر شب آرزو می‌کنم شاید یک روز برآورده شوی
😁

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
شناسنامه ام رو هم بده 😶😐

نفس فکو فامیل جمع کردی😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐من فقط یادمه لیلی شوهرته😀🤣

پسر کو ز راه پدر بگذرد

ظلم‌کاره خوانیمش ار بی‌خرد

فردوسی