2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53326 بازدید | 8664 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه🤕 I promise you that no one will ever tell you of the beauty of your eyes the way I do! بهت ق ...

چشای منو میگی جیغغغغ غشششش😍😍😍😍😍😂😂

دلم گرفت ای هم نفس 

پرم شکست تو این قفس 

تو این غبار تو این سکوت 

چه بی صدا نفس نفس 

😭😭😭

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

مهسا  بنیم آی   سابق منم زن عموشم نازلی هم خالش

جان😐😐😐😐😐😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
مهسا  بنیم آی   سابق منم زن عموشم نازلی هم خالش

شناسنامه ام رو هم بده 😶😐

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

کوفت چته 😢😢 برو تاپیکامو لایک کن 😘😍❤❤😘😘😘 جیگرتو بخورم تند تند شعر بزارین الان اعتصلمی میاد ...

تو چته؟ چرا کسالت داری ؟

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

ترا قسم بحقيقت ، ترا قسم بوفا

ترا قسم بمحبت ، ترا قسم بصفا

ترا بميكده ها و ترا بمستي مي

ترا بزمزمه ي جويبار و ناله ني

ترا بچشم سياهي كه مستي آموزد

ترا بآتش آهي كه خانمان سوزد

ترا قسم بدل و آرزو ، برسوايي

ترا بشعله عشق و ترا بشيدايي

ترا قسم بحريم مقدس مستي

ترا بشور جواني ، ترا باين هستي

ترا بگردش چشمي كه گفتگو دارد

ترا بسينه تنگي كه آرزو دارد

ترا بقصه ليلا و غصه مجنون

ترا به لاله صحرا نشسته اندر خون

ترا بمريم خاموش و سوسن غمگين

ترا بحسرت فرهاد و ناله شيرين

ترا بشمع شب افروز جمع سر مستان

ترا بقطره اشك چكيده در هجران

ترا قسم به غم عشق و آشناييها

دل چو شيشه من مشكن از جداييها

هما میرافشار🌺

با اراده و مصمم💪
چشای منو میگی جیغغغغ غشششش😍😍😍😍😍😂😂 دلم گرفت ای هم نفس  پرم شکست تو این قفس  تو ...

I wιѕн yoυ every ɴιɢнт Mαyвe ѕoмedαy yoυ wιll ғυlғιll

تـو را هر شب آرزو می‌کنم شاید یک روز برآورده شوی
😁

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
شناسنامه ام رو هم بده 😶😐

نفس فکو فامیل جمع کردی😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐من فقط یادمه لیلی شوهرته😀🤣

پسر کو ز راه پدر بگذرد

ظلم‌کاره خوانیمش ار بی‌خرد

فردوسی