2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53327 بازدید | 8664 پست
@turk_asana     در میان خاطراتم با تو خلوت می کنم بی قرار و بی صدا از عشق صحبت می کنم & ...

مرا تا دل بود دلبر تو باشی
ز جان بگذر که جان‌پرور تو باشی
گر از بند تو خود جویم جدایی
ز بند دل کجا یابم رهایی

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

من کیستم؟ تا با شدم، سودای دیدار شما

اینم نه بس کاید به من، بویی ز گلزار شما؟

چشمم که هر دم می‌کند، غسلی به خوناب جگر

با این طهارت نیستم، زیبای دیدار شما!

سیم سیاه قلب اگر، هرگز نپالودی مژه

کی نقد اشک ما روان، گشتی به بازار شما؟

ای هر سر موی تو را، سرمایه هستی بها!

با آن که من خود نیستم، هستم خریدار شما

سلام دوستان، خوبین انشاالله ☘️🌹🦋

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این روزها بر چشم ها هم اعتمادی نیست دیگر به حرف و ظاهرت هم اعتقادی نیست گفتی برو تا آخرش من پشت تو ...

آمدم کویت نبودی،از غمت شیدا شدم
داغ تو دریای غم شد ،غرق این دریا شدم
جایگاهم اوج بود اکنون به پا افتاده ام
 هیچ هم مجنون نبودی بی جهت لیلاشدم  
روزی از عشقت مرغ غزل خوان  بودم و
جغد گشتم از غمت آواره ی شبها شدم
خواستم این راز عشق پنهان بماند از همه
 لیک از رسوایی چشمان خود رسوا شدم
میزنند سنگ ملامت دست بردار از دلت
طرح و نقشه از دلم بود ، لاجَرَم بنا شدم
 #نازبانو

تعطیل🚫                                                                                 
خوب پسر بزرگ منم ۱۹ سالشه دیگه😂😂😂

جدی راست میگی بهش فکر نکرده بودم ببخشید انید 🙏🙏

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
حالا از کجا فهمیدی یه ماه کوچیکترم😂🥀

اخه بانوی اذرماهی دیگه یه ماه بزرگتری

مامان من دی ماه

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

باشه میبخشم  الکی مثلا  

عزیزی فلفلی من 

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

مامان خودم هم سن بانو هستش فقط یه ماه کوچیکتره     مامانم نمیذاره منو بکشی &nbs ...

راست گفتی ببخش انید همون مامانت باشه منم عمه داماد بهتره😁🤩

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

گر شمع باشی در برم از شور تو پروانه ام

سودا به آنش می کند این خاطر دیوانه ام

آهو وشی! چشمان تو مجنون ومستم میکند

لیلا به دوران زنده شد تکرار آن افسانه ام

چون سوختم از هجر تو زار و پریشان حالیم

نامم نمانده یاد خویش، در وادی حیرانی ام

از من چه میجویی نشان ؟در دامنم از هر بلا

من بعدطوفان مانده ام منشوری از ویرانه ام

#نازبانو

تعطیل🚫                                                                                 
آمدم کویت نبودی،از غمت شیدا شدم داغ تو دریای غم شد ،غرق این دریا شدم جایگاهم اوج بود اکنون به پا افت ...

“هیچ هم مجنون نبودی بی جهت لیلا شدم” 

چقدر زیبا 

واقعا کیف کردم 

دستمریزاد بانو

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
مرا تا دل بود دلبر تو باشی ز جان بگذر که جان‌پرور تو باشی گر از بند تو خود جویم جدایی ز بند دل ...

هر که آمد اندکی ما را پریشان کرد ورفت

چشم من را با غمش همواره گریان کرد ورفت

با  من درد آشنا آخر چه میخواهد فلک

از تمام بازیش بامن به دامان کرد ورفت

سینه ام پر شد زغصه درد من ناگفته ماند

من همان باغم زپاییزی که طوفان کرد ورفت

این چنین در محفل شعر وادب یادم کنید

ناز بانویی" به شعرش دادو افغان کرد ورفت

#نازبانو

تعطیل🚫                                                                                 

از کوری چشم فلک امشب قمر اینجاست

آری قمر امشب به خدا تا سحر اینجاست

آهسته به گوش فلک از بنده بگوئید

چشمت ندود این همه یک شب قمر اینجاست

آری قمر آن قمری خوشخوان طبیعت

آن نغمه سرا بلبل باغ هنر اینجاست

شمعی که به سویش من جانسوخته از شوق

پروانه صفت باز کنم بال و پر اینجاست

تنها نه من از شوق سر از پا نشناسم

یک دسته چو من عاشق بی پا و سر اینجاست

@nazbanoo8300  

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave