2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53330 بازدید | 8664 پست
این شعرِ اولین اجرای آواز من بود        

عزیزم😍

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
من در پی رد تو کجا و تو کجایی دنبال تو دستم نرسیده است به جایی ای « بوده » که مثل تو نبوده است، نگو ...

نغمه جان جانم اسم شاعر شعرهای زیبایی که انتخاب میکنی هم بنویس  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگار الان دیونه‌ها حالم رو میدونن فقط...

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
نغمه جان جانم اسم شاعر شعرهای زیبایی که انتخاب میکنی هم بنویس    

باشه عزیزم 😍 خیلی معروف نبودن ننوشتم

روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹                              
😅😅😅 لطف داری بهم

خواهش میکنم😁

گله‌ای نیست

من و فاصله‌ها همزادیم‌.. 🍃

بَرای کَسی‌صَبر کُن کِه برای پایان دادن بِه غَمت باخُدا میجَنگِه🌵

یارم از بهر فراقت به کجا سر بزنم شوق دیدار تو دارم ، به کجا پر بزنم ؟

همیشه یادتون باشه ک توی دنیا ، دوست های خوب محدودن ولی دوستای خوب ، دنیای نامحدودن . . .

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

گرچه می بینم گریزان از من و ترسو تو را

دوست دارم آهوی زیباتر از آهو تو را

هر که دستی رو به مویی برد، دیوانی نوشت

کی شبی در بر بگیرم، دست در گیسو، تو را

سخت می لرزد تنم وقتی تصور می کنم

شانه در گیسو و گیسو تا سر زانو تو را

خوش به حال تک تک آیینه هایی که هنوز

اینچنین بی پرده می‌بینند رو در رو تو را

آه لعنت بر دلی که می‌کشد این سو مرا

وای! نفرین بر دلی که می‌برد آن‌سو تو را

سهم من از تو همین و سهم او از تو همان 

من غمت را روی زانو می‌نشانم، او تو را   

سید اصغر صالحی

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

در هر چیز

می توان عشق را حس کرد

وقتی دریا ماهی را در آغوش می گیرد،

زمین جوانه های کوچک را می بوسد،

و برگ های بلند ذرت، دانه دانه محبت را بغل می کنند!

در هر چیز…

می توان عشق را حس کرد و “خدا” را!

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
نہ شما خاندان گم شدشی 😂😂😂 من پسر بی تربیت نوحم 😄 شوخی میکنم نازنینم یہ وقت بہ دل نگیریاا

نه عشقم من خودمم شوخم شمام چیزی گفتم ب دل نگیر 😁😄

من از اونام ک اگه دوسِت داشته باشم دنیا ماله تو میشه😁😜❤

وقتی به تو عشق می ورزم

نیمه ای از حلال در تنم سر میزند

تابستان زاده میشود

گنجشک می آید

وبرکه ها پر می شوند

آنگاه وقتی در کافه به دیدار دوستانم می روم

و کنارشان مینشینم

مرامثل یک باغ میبینند

آن روز ها گذشت و دگر آرزو مکن