2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53330 بازدید | 8664 پست
شما نور چشم مایی  چرا کار بد کنی دختر بہ این خوبی گلی نازی  پسر نوح با بدان بنشست&nbs ...

اِوا نه ب اولش نه ب وسطش 🤕

یعنی چی یعنی من پسرِ نوح ام با تو نشستم بد شدم 

منم تعبیرِ دیگه ای نتونستم بکنم 🙊😝😝😝😝😝😝😜😜😜😜😜😜😂😂

من از اونام ک اگه دوسِت داشته باشم دنیا ماله تو میشه😁😜❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای..... ولی آرمین پسرم پستای منو لایک کن الهی خیر از بیکاریت ببینی

منم عاصی کرده😫

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
اره میدونم...هیچکس بی درد نیس 14 تا فرستادم برات...ایشالله ک خیره نگران نباش عزیزم

فدای مهربونیت ❤❤❤

: طول میکشه عادت کنی؟

جدایی عادی نمیشه ،اما شکلش فرق میکنه .
تبدیل میشه به یه خاطره میشینه گوشه مغزت...

چاره چیه...

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

🌹هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت

عمری که حرامِ تو شد ای عشق، حلالت!

طاووسی و حُسنت قفسِ پرزدن توست

ای مرغِ گرفتار، چه سود از پَروبالت؟!

زیباییِ امروزِ تو گنجی ابدی نیست

بیچاره تو و دل‌خوشیِ روبه‌زوالت!

مانندِ اناری که سرِ شاخه بخشکد

افسوس که هرگز نرسیدی به کمالت!

پرسیدی‌ام از عشق و جوابی نشنیدی

بشنو که سزاوارِ سکوت است سؤالت!

یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!

این‌بار اگر اصرار کنی، وای به حالت!🌹

آن روز ها گذشت و دگر آرزو مکن
اِوا نه ب اولش نه ب وسطش 🤕 یعنی چی یعنی من پسرِ نوح ام با تو نشستم بد شدم  منم تعبیرِ دیگه ا ...

نہ شما خاندان گم شدشی 😂😂😂

من پسر بی تربیت نوحم 😄

شوخی میکنم نازنینم یہ وقت بہ دل نگیریاا

نفسم شعر و تنم شعر و روانم شعر است                                من اگر شعر نباشد بخدا میمیرم💖❣🍁🍃

جز تو یاری نگرفتیم و نخواهیم گرفت

ما بر آن عهد که بستیم برآنیم هنوز

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
ای دل شوریده مستی می کنی؟                   بازهم شبنم ...

با من برنو به دوش یاغی مشروطه خواه

عشق کاری کرده که تبریز می سوزد در آه

بعدها تاریخ می گوید که چشمانت چه کرد؟

با من تنها تر از ستارخان بی سپاه

موی من مانند یال اسب مغرورم سپید

روزگار من شبیه کتری چوپان سیاه

هرکسی بعد از تو من را دید گفت از رعد و برق

کنده ی پیر بلوطی سوخت نه یک مشت کاه

کاروانی رد نشد تا یوسفی پیدا شود

یک نفر باید زلیخا را بیاندازد به چاه

آدمیزادست و عشق و دل به هر کاری زدن

آدم ست و سیب خوردن، آدم است و اشتباه

حامد عسگری

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
@ماه_تنها     خـــوبـــم…. مثــل پــدربـــزرگ…. کــه خـــوب بـــودو…….مـُــــرد !!

خیر ندیدهَ م که دگر شک دارم

بعد از این هم به دعاهای پدر شک دارم

می پرم دلهره کافیست خدایا تو ببخش

… خودکشی دست خودم نیست خدایا تو ببخش

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲

بزرگترین آزمون تو

وقتی است که دیگری

را دعا می کــــنی

درحالی که خـــــودت

در بلا و گرفتاری هستی

برای همه دعا کنیم....

بچه دعا برای هم یادمون نره 😢😢😢😢🙏🙏🌷🌷

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بزرگترین آزمون تو وقتی است که دیگری را دعا می کــــنی درحالی که خـــــودت در بلا و گرفتاری هستی ...

التماس دعا😘

التماس دعا😘

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤زندگی مانند اکوی صداست🌸
چیزی که میفرستی🌸
بارها و بارها بسوی تو باز میگردد
پس بیاید محبت و مهربانی🌸
لبخند و شادی🌸
و  عشق را تمرین کنیم.🌸

روزهای عمرتون زیبا و عالی

تو که رفتی همه ی مزرعه ها خشکیدند

باغ من بعد تو صد جعبه زمستان داده🍃

فدای مهربونیت ❤❤❤ : طول میکشه عادت کنی؟ جدایی عادی نمیشه ،اما شکلش فرق میکنه . تبدیل میشه به یه ...

نشی گلم❤❤❤

زندگی ما در دست خداست و هر وقت او بخواهد ما را وارد جهان می کند

و هر زمان که مایل باشد از این جهان می برد؛

و به ما نه اختیار داده شده که به این جهان بیاییم نه از اینجا برویم …

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
مبارک روز بود امروز، یارا که دیدار تو روزی گشت ما را من آن دوزخ دلم، یارب، که دیدم به چش ...

ای جون ناز نفست .🌹🌹🌹🌹💖💖

شبت بخیر وخوشی

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )