2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53331 بازدید | 8664 پست

گفتم :تو ش‍‍‍‍ـیرین منی. گفتی: تو فرهـادی مگر؟

گفتم :خرابت می شـوم. گفتی: تو آبـادی مگـر؟

گفتم :ندادی دل به من. گفتی: تو جان دادی مگر؟

گفتم :ز کـویت مـی روم. گفتی:تو آزادی مگـر؟

گفتم :فراموشم مکن. گفتی : تو در یادی مگر؟🙃❤🌷

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سـوی او قـدمی برداریـم ...

آتشی نمى سوزاند "ابراهیم" راو دریایى غرق نمی کند "موسى" را

کودکی، مادرش او را به دست موجهاى "نیل" می سپارد...تا برسد به خانه ی فرعونِ ثشنه به خونَ .......دیگری را برادرانش به چاه مى اندازندسر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد

عاقبت بر تخت ملک می نشینداز این "قِصَص" قرآنى هنوز هم نیاموختی ؟!که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند

و خدا نخواهدنمی توانندو که یگانه تکیه گاه من و توست !

پس به "تدبیرش" اعتماد کن

به "حکمتش" دل بسپار

به او "توکل" کن

و به سمت او "قدمی بردار"

تا ده قدم آمدنش به سوی

خود را به تماشا بنشینی

@nafiseh133

@hadis133  

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

تنها لایق نام انسان باش... @اعتصامی  

گاهی برو...گاهی بمان..گاهی بخند..گاهی گریه کن...گاهی حرف بزن..گاهی فریاد بزن...گاهی سکوت کن..گاهی ببخش..گاهی یاد بگیر...گاهی سفر کن...گاهی اعتماد کن...گاهی بازی کن...گاهی فراموش کن...گاهی زندگی کن...گاهی باور کن..گاهی بزرگ باش...گاهی کوچک باش..گاهی چتر باش..گاهی باران باش...گاهی شب باش..گاهی مرد باش..گاهی فرشته باش...گاهی مرگ..گاهی زندگی...گاهی سوال..گاهی جواب..گاهی دریا ..گاهی برکه..گاهی همه چیز..گاهی هیچ چیز... اما همیشه .. همیشه انسان باش...

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
تنها لایق نام انسان باش... @اعتصامی     گاهی برو...گاهی بمان..گاهی بخند..گاهی گریه کن.. ...

👌👌👌👌👏👏👏

آیین عشق بازی دنیا عوض شده ست

یوسف عوض شده ست ، زلیخا عوض شده ست

سر همچنان به سجده فرو برده ام ولی

در عشق سال هاست که فتوا عوض شده ست

خوکن به قایقت که به ساحل نمی رسیم

خو کن که جای ساحل ودریا عوض شده ست

آن با وفا کبوتر جلدی که پر کشید

اکنون به خانه آمده اما عوض شده ست

حق داشتی مرا نشناسی ، به هر طریق

من همچنان همانم ودنیا عوض شده ست  

🙃🙃🙃❤ 

سلام جانان  🤩 چشمت به چشم ما، و دلت پیش دیگری ست جای گلایه نیست، که این رسم  ...

تو فرصت داری ای زیباترین فردای فرداھا

سحرگاھی کہ خواھی ماند.. خواھی بود ... 

برگردی بہ میعاد غزل ھایی کہ کامل میشود با تو 

تو باید ای زن کامل، زن موعود برگردی

🍁🍃❣

نفسم شعر و تنم شعر و روانم شعر است                                من اگر شعر نباشد بخدا میمیرم💖❣🍁🍃
گفتم :تو ش‍‍‍‍ـیرین منی. گفتی: تو فرهـادی مگر؟ گفتم :خرابت می شـوم. گفتی: تو آبـادی مگـر؟ گف ...

😥

نفسم شعر و تنم شعر و روانم شعر است                                من اگر شعر نباشد بخدا میمیرم💖❣🍁🍃

سلام گلم عزیزم

دخترم نمیدونم چرا انقدر دلم گرفته خواستم درد دل کنم برای دخترم

نمی دونم چرا بعضی وقتها همه تلاش آدم بی نتیجه می مونه ؟

نمی دونم چرا بعضی وقتها محبت آدم نتیجش بی محبتی دیدن می شه ؟

نمی دونم چرا بعضی وقتها احترام گذاشتن نتیجش بی احترامی دیدن می شه ؟

نمی دونم ...

نمی دونم ...

فقط می دونم که :

جواب بعضی از حرف ها تنها یک نفس عمیق است ، بگذار این پاسخ ها دردلت بماند، اینگونه قشنگ تراست .

فقط می دونم که :

همیشه به آدم ها به اندازه ای محبت کن که بعد مجبور نباشی ثابت کنی که ابله نیستی !

فقط می دونم که :

سکوت تنها پاسخی است که اصلاً ضرر ندارد .

فقط می دونم که :

مرداب به رود گفت : چه کردی که چنین زلالی ؟

رود گفت : گذشتم.

فقط می دونم که :

باید باغ خودت را پرورش دهی به جای اینکه منتظر کسانی باشی تا برایت گل بیاورند.

فقط می دونم که :

گاهی نمی توان بخشید اما می توان چشمها را بست و عبور کرد.

فقط می دونم که :

وقتی چترت، خداست بگذارابر سرنوشت هرچه می خواهد ببارد.

فقط می دونم که :

خورشید باش تا اگر خواستی برکسی نتابی ، نتوانی.

پس دخترم بیا با هم خورشید باشیم و نتوانیم نتابیم 

به امید روزهای پرموفقیت دخترم .

@nafiseh133

@hadis133

@ماه_تنها

@00نازلی00

تاپیک من بیاین منتطر نظرات برجسته دوستان هستم

چشم 🌹

حواست نبود ، که آمدم  ...  حواست نبود ، که ماندم .....  حواسم نبود ، که با من نیا ...

وقتی کہ رفت برگ ھای باغ خشکید و دلم تنگ شد و آسمان تار شد و سرد شد و سخت شد !

وقتی کہ بود ، دل بود ، عشق بود و گرمیِ دلم 

حالا کہ نیست ، غم ھست ، اشک ھست و ترس ھست 

و فردا کہ باشد ...

شاید من نباشم !!!

🍁🍃❣