2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53330 بازدید | 8664 پست

دوستان شبتون بخیر در پناه خدا باشید، تاپیک رو قفل می کنم

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شبتون حدیثه ای🤕👋

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
دلبر جان ... به من بگو  آنجایی که تو هستی  صدای دلتنگیِ واژه های سر در گمی که در امتدا ...

بفرمایید تاپیک رو باز کردم، اونجا نشد ریپلای کنم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بفرمایید تاپیک رو باز کردم، اونجا نشد ریپلای کنم 

خیلی ممنونم درخواستم برای هیمن داده بودم الان دیگه ردش کن ابجی🙏🙏

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

لحظه اخر گریه میکرد :(^^^

ازش پرسیدم وقتی خودت داری میری گریت برای چیه

خوشحال باش داری از دست این دیوونه راحت میشی

دیگه این دیوونه نیست بگه دو ساعت گوشیت چرا مشغوله

دیگه این دیوونه نیست بهت گیر بده سر و وضعتو درست کن موهاتو بده تو ....

دیگه این دیوونه نیست نصفه شبا دلش برات تنگ بشه و از خواب بیدارت کنه 

دیگه این دیوونه نیست که با ناز بگی برو دیگه دوست ندارم 

گریش بیشتر شد :(^^^

گفتم گریه نکن اشکات به من جنون میده ، پاشو برو خوشبختیت ارزومه...

گفت اون هیچوقت برام تو نمیشه ، تو تا قیام قیامت تو دلم میمونی...

یه پوزخند تلخ عین تلخی قهوه ترک رو به روم نشست گوشه لبم ...

برگشتم رو بهش گفتم ...دلبر نامرده دلم دروغاتم قشنگه ...

همشو از دم خریدارم چند........!؟

دیدم ساکت شد ...اشکاش بند اومد... یکم نگاش کردم...

یکم نگام کرد...دلش پیش من نبود...

از رو صندلی بلند شدم که برم ...

بی هوا دستمو گرفت ...خشک شدم ، دوباره شدم همون دیوونه که از لمس دستاش تب میکرد ...

قلبم تند میزد...بوم ...بوم...بوم...

بغضم گرفت ...از اینکه دیگه دستاش تو دستام نیست

بغض یه غده سرطانی شد که راه گلومو بست و داشت خفم میکرد...

یهو دیدم گفت ...^^حلالم میکنی...؟؟^^

اروم نگاهش کردم ...گفتم:::

بهت اعتماد کردم زدی شکستیش ^^حلالت^^ 

از پشت خنجر زدی ....حلالت

زیرابی رفتنات ....حلالت

خیانتات ....حلالت

رکب زدی اونم حلالت

اصلا هرچی نامردی کردی حلاااااااااالت

ولی اینکه با دشمنم با رقیب ۱۰ سالم 

یار شدی... این یدونه راه نداره ...

حرومت این عشق...

^^^^^الیاس^^^^^^یهویی😕🤦‍♂️😅

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

ما را همه شب نمی‌برد خواب

ای خفته روزگار دریاب

در بادیه تشنگان بمردند

وز حله به کوفه می‌رود آب

ای سخت کمان سست پیمان

این بود وفای عهد اصحاب...

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

امشب که در هوای تو پر میزند دلم 

ای مهربان من؛؛ 

تو کجایی و من کجا....☹☹☹

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

سر آن ندارد امشب که براید آفتابی 

چه خیال ها گذر کرد و گذر نکرد خوابی ......

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد

اگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد

منجم طالع بخت مرا از برج بیرون کن

که من بد طالعم ترسم ز آهم آسمان سوزد

شعاع درد مرا ضرب در عذاب کنید

مگر مساحت رنج مرا حساب کنید

خط محیط دلم را شکسته رسم کنید

خطوط منحنی خنده را خراب کنید

طنین نام مرا موریانه خواهد خورد

مرا به نام دگر غیر از این نام خطاب کنید

دگر به منطق منسوخ مرگ میخندم

مگر به شیوه ای دگر مرا مجاب کنید

چو صخره های یخ از انجماد دلگیرم

مرا به هرم نفس های عشق آب کنید

در این درنگ طویلی که پای من لنگ است

ز دست میروم ای دوستان شتاب کنید

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد منجم طالع بخت مرا ا ...

دردم از یار است و‌درمان نیز هم 

دل فدای او و جان نیز هم ...