2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53364 بازدید | 8664 پست
همین که گوشه‌ی یک باغ کوچک، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست... من با کتاب‌ها و موسیقی‌ام، ...

‏اهالیِ صبح و شب یکدیگر را نمی‌فهمند
یکی با صدایِ گنجشک ها مست می‌شود
و‌ دیگری با سکوتِ محض !

annak...annakarenina.....درخواست دوستی آقایون 👉لغو کاربری

روحم میخواهد برود یک گوشه بنشیند، پشتش را بکند به دنیا، پاهایش را بغل کند و بلند بگوید: من دیگر بازی نمیکنم …

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شرمنده ام هر چی فکر کردم اسم شما یادم نیومد معذرت میخوام و ممنون بابت این شعر زیبا🥀🥀🥀

وا عزیزدلم دشمنت شرمنده این حرفا چیه مگه بچه کوچولو ام ناراحت بشم دلبر 😁😁❤

خیلی لطف داری زیبایی صفت چشماته دوست عزیز💕💚

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤

‹ جالب ترین شخصیت را مردادی‌ها دارند!🌱

چه فصلی بهتر از تابستان؟!🍉

و چه ماهی بهتر از مرداد؟!

اصلا آدمی که در دلِ گرما متولد شده، مگر می‌تواند خواستنی نباشد؟!🌼

تابستان، فصلِ خوبیست و مرداد، ماهی پر از انگیزه...💕

شاید به همین خاطر است که مردادی‌ها، افرادی قاطع، مصمم و با پشتکار هستند...

به حرارتِ ظهرِ گرم ترین فصلِ سال، مهربان اما عجولند،

و درست مانند شیری مغرور و مقتدر، همیشه آماده‌ی گرفتنِ تصمیماتِ بزرگ و دیده شدن!

وقتی یک مردادی در زندگی‌ات باشد، معنایِ واقعیِ دست و دلبازی و محبت را می‌فهمی!🍃

انگار خورشید، با تمامِ عظمتش، تویِ قلبِ مردادی‌ها جا مانده، که هم عاشق هایی وفادارند‌، هم شیفته‌ی درخشیدن و ریاست!

حواستان باشد؛

نباید غرورِ یک مردادی را شکست،

مردادی‌ها برایِ حفظِ غرورشان، تا پایِ جان می‌جنگند!💛

می‌دانم؛ آدمِ خوبی بودن، ربطی به ماه و سال ندارد...

اما خودم به چشم دیده‌ام؛

مردادی‌ها واقعا خوبند🌸☺️›

#نرگس_صرافیان_طوفان

💜||

annak...annakarenina.....درخواست دوستی آقایون 👉لغو کاربری

بعضی وقتا مجبوری تو فضای بغضت بخندی

دلت بگیره ولی دلگیری نکنی

شاکی بشی ولی شکایت نکنی

گریه کنی اما نذاری اشکات پیدا شن …

خیلی چیزارو ببینی ولی ندیدش بگیری

خیلی حرفارو بشنوی ولی نشنیده بگیری!

خیلی ها دلتو بشکنن و تو فقط سکوت کنی …

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

کاش میتوانستم خاموش شوم

فنا شوم

محو شوم

من از این روزگار خسته شده ام

از این لحظه هایی که حال مرا نمی فهمند و کند می گذرند بیزارم

من از تمام شایدها و بایدها متنفرم …

سرد و بی طاقت و یکریز دلم می لرزد  به گمانم عاشق شده این دل ،که چنین می لرزد  😁بلد ن ...

احسنت 

تا باشه از این جوگیر شدنا 😊🍀

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤

{💕🙋🏼‍♀}

باید‌خودمو‌بغل‌کنم‌و‌بهش‌بگم

راه‌طولانی‌و‌سختی‌رواومدی

من‌بهت‌افتخار‌میکنم ...

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

You Can't Remove past

But You Shouldn't Repeat it

نمیتونی گذشته‌رو پاک کنی اما میتونی تکرار نکنیش!🤷🏼‍♀💕✨

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

↟🎈

همہ چیز

اول یڪ رویاستــ

و ناگہان اتفاق مےافتد . . .!(: