2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53323 بازدید | 8664 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ...صبحتون بخیر باشه🌹🌹

مصرع امروز " سرد و بی طاقت و یک ریز ، دلم می لرزد"

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

جمعه تون شاد شاد

براتون یک دنیا شادی

یک دشت آرامش

یک دریا خوشبختی

یک کوه سلامتی

یک آسمان آرزوی زیبا

و یک عمر باعزت از پروردگار

خواستــــــارم

جمعه خوبی کنار عزیزان تون داشته باشید

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

دل هوای روی ماه یار دارد جمعه ها

دل هوای دیدن دلدار دارد جمعه ها

صبح جمعه چشم در راهیم ما ای عاشقان

یار با ما وعده دیدار دارد جمعه ها

چشم های منتظر با اشک های عاشقی

هر نگاهش حرف ها بسیار دارد جمعه ها

آفتابا امرکن تا ابرها ‍پنهان شوند

آسمان بر تابشت اصرار دارد جمعه ها

بی تو دلتنگیم جان مادرت زهرا بیا

بی تو دیگر حالت تکرار دارد جمعه ها

دلخوشم با جمله ای سرشار ازعشق و امید:

یار با ما وعده دیدار دارد جمعه ها

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام ...صبحتون بخیر باشه🌹🌹 مصرع امروز " سرد و بی طاقت و یک ریز ، دلم می لرزد"

عرض ادب 

سپاس 

جسارتا یه شعر دو روز قبل نوشتم در ارتباط با حادثه غم انگیز پیش اومده ، من و ببخشید که این جسارت و کردم 

تقدیمتون میکنم 

حالم بده عین شب ابری
وقتی که ماه آسمونم نیست
وقتی که میگردم نمیبینم
اونی که بود آرومِ جونم، نیست

اونی که با لبخندِ رو لبهاش
انگار دنیا رو به من میداد
با رفتنش پاییز و جاری کرد
تو اوج تابستون، تو این مرداد

آرومِ جونِ این دلِ بی تاب  
من بی تو می میرم نمی مونم
اره خدا هم اینو میدونه
با رفتنت داغونِ داغونم

چشماتو بستی رو به این دنیا
خاک عزا رو رو سرم کردی
آتیش زدی دار و ندارم رو
نابود بودم بدترم کردی

چشماتو بستی و به این دنیام
خورشید چشماتو نتابیدی
مثل فرشته روی اون ابرا
بی دردی و آروم خوابیدی

آروم بخواب آروم جونِ من
آغوش من خالی شد از گرمات
ای وای دنیا عین آواری
روی سرم شد ، بسته شد چشمات

جای تو خالی توی این خونه س
گاها صدات می پیچه تو گوشم
دستای کوچیک تو دستم نیست
رخت عزا اصلا نمیپوشم

طاقت ندارم حرف مردم رو
وقتی که میگن تسلیت بانو
ساعت چهاره ، چشماتو وا کن
یک کم بخور از شربت و دارو

اونا به من خیلی دروغ میگن
کی گفته رفتی ، بر نمی گردی
دکتر به من گفت خوب خوب میشی
اما نه ، بستی چشماتو ، سردی

انگار حالم بد شده ، خوش نیست
هذیونِ حرفام ، تو دلم درده
ای کاش ، جون، توی تن سردت
یک بار دیگه باز برگرده

آرومِ جونم، من نفس هاتو
یک بار دیگه رو لبات میخوام
مامان و بابا گفتن و یک بار
از گرمی توی صدات میخوام

برگرد و بازم توی این خونه
بازی کن و لبخند جاری کن
مامان بگو ، بابا بگو ، بازم
این فصل پاییز و بهاری کن

غزلبانو#  

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

زندگی سخت نیست غم سختش میکند

دلها تنگ نیست انتظار تنگش میکند

ساقی و مطرب و می جمله محیاست

ولی عشق بی یار محیا نشود،یار کجاست

@nazbanoo8300