2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53322 بازدید | 8664 پست
سلام. میشه معنی جمله رو بگی عزیزم؟ 

سلام خواهر جان عصربخیر، عیدت مبارک باشه 

ترجمه، خداشما روحفظ کنه ای نور چشمانم 

🌹🌹🌹🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
دوستان با اجازتون زیاد نمیتونم پیشتون باشم  میرم استراحت کنم چندساعتی  بعد پر انرژی بیام ...

به سلامت، خدانگهدار 💚

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اينم يه شعر تركي كه حيفم اومد ننويسم

اي منيم منليغيم امداديمه يت

بيرجه گل منله كونوش داديمه يت

مني باس باغرينا فرياديمه يت

بولموسن كي نئجه سن سيزله ميشم

درد مني يانديرير اما اودي يوخ

اودور آغزيم دا حياتين دادي يوخ

دئميرم دردلر ايچين ده آدي يوخ

دييرم من بئله من سيز له ميشم

بهار تویی

که می آیی و دستهایم 

شکوفه می دهند ناغافل!

تویی که با تمامِ خستگی

باز هم آرامشی!

باز هزار ستاره ی بی افول

هزار پروانه ی بیقرار 

هزار شوق بی دلیل را

در خلوتِ آغوشِ من میریزی انگار 

بهار تویی.....❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

دیگر خوابیدن بس است.......

میترسم........

نه برای اینکه شاید صبح دیگر را نبینم.... نه...

از کابوس هایش میترسم...

بدترین لحظه ها جلویم ایستاده اند.....

یادتان هست که بودم ؟ یادتان می آید خنده از لبانم جدا نمیشد؟

خنده هایم چه شد؟ لودگی هایم کو‌؟ من قهقه هایم را میخواهم ...

شکستم ، آنجا که از انسانها دل کندم و رو به خدا کردم .... اما ....

انگار خدا هم سرش شلوغ بود......

خدایا امروز از تو هم گله دارم .......

بزرگترین آرزویم ، کوچکترین معجزه ات بود.

چه شد پس ؟

پشتم را به که گرم کنم ؟

همه ی آرزو هایم را دور ریختم...... حال فقط خنده هایم را برگردان ....

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
ناراحت نباش دوستی" ازدل برودهران که ازدیده برفت " منو هم تک نکردن کم کم عادت میکنیم مجازیه دیگه 😑

سلام🌹

من اصلن هیچ موقع تگ نشدم.ولی خب تاپیک شعر را دوست دارم و شعر میزارم

مانند فرزندی که محتاج نگهداری ست

این گریه های بی دلیل از روی ناچاری ست

رنج بیابان دیدن و با کوه جنگیدن...

عاشق شدن زیباترین نوع خودآزاری ست!

🌷🌷🌷

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
سلام🌹 من اصلن هیچ موقع تگ نشدم.ولی خب تاپیک شعر را دوست دارم و شعر میزارم

سلام خواهر جان خوبی عزیزم، عیدتون مبارک باشه 

انشاالله از فردا همه دوستان روتگ میکنم

🌹🌹🌹🌹🌹

اینجا را نگاه کن.......

چه میبینی؟؟؟

آیا این همان فردیست که میشناختی؟؟

میبینی که چقدر داغون شده ام؟

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
انفرادی شده  سلول به سلول تنم  خودِ من  در خودِ من  در خودِ من زندان ...

میلیاردها سلول انفرادی

تاریک و نمور

سرد 

از یادرفته

هیچ راهی نیست

دستهایت را در جیبت بگذار

تو محکومی به تنهایی...

:::مهریماه:::

Feeling Blue

خدایا میبینی؟؟؟؟

ببین چطور گذشته ی دیگران را به پایم مینویسند؟

چه بگویم از این دل تنگ.....

تنها حرفم این است

بغض

روزی که تو را دیدم، شاعر شدن آسان شد

در چشم من و کوچه، خورشید نمایان شد

در کوچه ی هر روزی، شور غزلی بارید

من خیس و چشمانم، دلتنگ خیابان شد

دستی که شبیه ابر، در سینه ی من غم کاشت

پـایـیـز خـیـالم را، نـاگـاه زمـسـتـان شد

سردم شد و لرزیدم، دست غزلم برفی

تا پنجره را بستم، آغوش تو عریان شد

روزی که تو را دیدم، آن شب، شبِ دیگر بود

لیلای تب و تابم، همسایه ی باران شد

...و عشق تولد یافت، این درد مبارک باد

در مذهب چشمانت " کفرم همه ایمان شد "