2777
2789
اوضاع مواد لبنی خیلی بی ریخته! هیچکس هم توجهی نمی کنه. من شیر بدون لاکتوز می خرم برای دخترم، ۶۰۰۰ تو ...

من شیر لبنیات ۳ تومن میخریدم شده ۳ و ۷۰۰

گفت فردا پس فردا ۴ تومن میشه

منم بچه هام شیر خیلی میخورن

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭

عكس ماشين روشه؟

نه اینه

ابجی اگه دوست داشتی یه انرری مثب برام بزار مرسی 🍫🍓https://harfeto.timefriend.net/238597945 لینک نیومد کافیه کپی و داخل گوگل سرچش کنی 🍫🍓    بلا خره یه روز این اتفاق افتاد99.9.9 😍😍😍😍😍     یه صلواتم به اقا امام حسین بفرست بی زحمت🍓🍫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق شیر کاکائو و اب میوه ام عین هیولا فقط قورت میدم 😕😟🤦🏻‍♀️

منم خیلی دووووس دارم تو مدرسه دو زنگو حتما میخوردم ی زنگ ابمیوع ی زنگ شیر کاکائو 🤣بابام ب شوخی میگف خداروشکر شوهرت دادیم رف شوهرمم گف ن بابا زن من مث پرایده کم خررررج

تا تاریخ۱۳۹۹/۹/۹ برام دعا کنین انشاءالله مادربشم😁

من البالو گرفتم درست کردم شربت درست میکنم

خیلی وقت شیر کاکائو نخوردم گرونه😥

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭

نه اینه

شاید چون زیاد ازش خرید می کنیم این قیمت می ده 

ابجی اگه دوست داشتی یه انرری مثب برام بزار مرسی 🍫🍓https://harfeto.timefriend.net/238597945 لینک نیومد کافیه کپی و داخل گوگل سرچش کنی 🍫🍓    بلا خره یه روز این اتفاق افتاد99.9.9 😍😍😍😍😍     یه صلواتم به اقا امام حسین بفرست بی زحمت🍓🍫
خاک تو سرشون اون روزیه منم ۴تا بستنی خریدم ۳۰ تومن شدن . اندازشم کوچیک کردن نصف کف دست😢😢 منکه به ...

من دیگه بستنی هم خودم تو خونه درست میکنم😥

ینی الان دارم بستنی ۸ تومنی میخورم؟😐🔫😐ف...ک

عذاب وجدان گرفتم🤦‍

قبلش باید قیمتشو چک میکردم

اه خاک توسرشون با این قیمتاشون

ی صلوات واسه سلامتی کادر درمان و بابای من میفرستید؟❤🥀❤
من شیر لبنیات ۳ تومن میخریدم شده ۳ و ۷۰۰ گفت فردا پس فردا ۴ تومن میشه منم بچه هام شیر خیلی میخورن

من نمی تونم شیر از لبنیاتی بخرم یا حتی شیر ساده چون دخترم رفلاکس داره و باید بدون لاکتوز بخوره. اسیر شدیم الکی الکی برای چهار تا لیوان شیر انقدر باید هزینه کنیم. اونم فقط کم چرب هست انگار آب خالی میخوره

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
😮😮😮😮😮تخم مرغو ک گرون کردن .شبر هم گرون کردن .روغنم که گزونه یعنی دیکه کیک خانگی هم نمیشه درست ک ...

بازم باصرفه تر از بیرون

من نمی تونم شیر از لبنیاتی بخرم یا حتی شیر ساده چون دخترم رفلاکس داره و باید بدون لاکتوز بخوره. اسیر ...

شیرای یارانیه ایی هم به درد نمیخوره چون کم چرب؟

شیرای یارانیه ایی هم به درد نمیخوره چون کم چرب؟

من نمی گم به درد نمی خوره به هر حال مواد معدنی و ویتامین داره ولی خب چربیش خیلی خیلی کمه

پودر نسکوئیک بخر با شیر ساده مخلوط کن مزه شیرکاکائو بیرون رو میده.