2777
2789
عنوان

ایاحامله ام

236 بازدید | 28 پست

من دوهفته پیش اقدام داشتم ازی هفته پیش هم حالت تهوع دارم، سردرد،وخیلی خستم همش میخابم، ینی حامله ام، راستی طرف چپم هم دردمیکنه بعضی وختا، کمردردم دارم، شبام نمیتونم روشکمم بخابم احساس میکنم ی چیزی اذیتم میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عقب انداختی؟

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
واقن😍

اره عزززیزز دلم ولی بی بی چک بزن حالت تهوعت بیشتر صبح گاهیه

از چیزی هنوز بدت نیومده 

چی حالتو بهم میزنه؟؟؟؟

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
اره عزززیزز دلم ولی بی بی چک بزن حالت تهوعت بیشتر صبح گاهیه از چیزی هنوز بدت نیومده  چی حالتو ...

آره بیشترصبا حالم بهم میخوره گشنم میشه نمیتونم چیزی بخورم ،عاشق قورمه سبزی هستم ولی الان ی هفتس اصلانمیتونم بخورم، دیشبم دلم خربزه میخاس ،ب شوهرم گفتم نگرف 😓گف بزامعلوم شه بد😑

آره بیشترصبا حالم بهم میخوره گشنم میشه نمیتونم چیزی بخورم ،عاشق قورمه سبزی هستم ولی الان ی هفتس اصلا ...

😂😂😂😂😂ایشالا که معلوم میشه الان چندرروزه گذشته برو یه چندتا بی بی بخر تو خونه داشته باش هر چندروز یه بار بزن

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏