2777
2789
عنوان

ایاحامله ام

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 28 پست
😂😂😂😂😂ایشالا که معلوم میشه الان چندرروزه گذشته برو یه چندتا بی بی بخر تو خونه داشته باش هر چندرو ...

امروز مامانم میرف بیرون گفتم بخره البته اگ بگیره، ۱۸مرداد تولدپسرمه هم سالگرد ازدواجمونه😍میخام اونروز ب شوهرم بگمممممم البته اگ مثبت باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز مامانم میرف بیرون گفتم بخره البته اگ بگیره، ۱۸مرداد تولدپسرمه هم سالگرد ازدواجمونه😍میخام اونر ...

انشاالله سه خبر در یک روز 😍😍😍😍بنده خدا 😁

اگه حامله ان باشی اون حس هیجان ناگهانی و زایدی که سر مردا میادو نمیتونه انجام بده😜😜😂😂😂چون حامله ای دیگه😂😁😁

البته اگه خودت دوست داری و شوهرت ایشالا که حامله باشی و یه بچه سالم و تپل مپل بدنیا بیاری 

وقتیم بدنیا اومد از طرف من یه بوسه گنده ازش بکن😍😍

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
امروز مامانم میرف بیرون گفتم بخره البته اگ بگیره، ۱۸مرداد تولدپسرمه هم سالگرد ازدواجمونه😍میخام اونر ...

طفلک مامانا الهی واقعا تو دنیااا یدونه ان🌼🌼

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
انشاالله سه خبر در یک روز 😍😍😍😍بنده خدا 😁 اگه حامله ان باشی اون حس هیجان ناگهانی و زایدی که سر ...

عشقمی ،عزیزمممم انشالله ، آره میخام صب کنم جوابو اونروز بگم

عشقمی ،عزیزمممم انشالله ، آره میخام صب کنم جوابو اونروز بگم

ایشالا😉😉😉دلم واسه شوهرت سوخت که باید به چیزای کوچیک قانع بشه😂😂😂الهیییی جان ایشالا که هرچی خیره

خیلی مراقب خودت باش مامان اینده😉😉😉

وااااای مرسی عزیزدلمممممم

خواهش میکنم ایشالا اگه نی نی داشتی و دامنت سبز شد مخصوصا سر زایمان خواهش میکنممممم خیلی خیلی خواهش میکنم واسم دعا کنی🌸🌸🌸🙏🙏🙏🙏خیلی خیلی خواهش میکنم

خواهش میکنم ایشالا اگه نی نی داشتی و دامنت سبز شد مخصوصا سر زایمان خواهش میکنممممم خیلی خیلی خواهش م ...

ایشالله، ممنون عزیزدلم،حتمننننننن دعات میکنمممم ، راستی برا آزمایش خون بایدبرم دکتربنویسه یاهمینطوربرم خودم بدم،

ایشالله، ممنون عزیزدلم،حتمننننننن دعات میکنمممم ، راستی برا آزمایش خون بایدبرم دکتربنویسه یاهمینطورب ...

هردوشو میشه ولی به نظرم خیلی اینور اونور نرو اخه این مریصیه لنتی که شیوع پیدا کرده خدایی نکرده اتفاقی واست نیوفته

راستی از نوک سینه هم مشخص میشه بارداری 

میخوای خون بدی؟بی بی چک نزدی عزیز دلم؟

هردوشو میشه ولی به نظرم خیلی اینور اونور نرو اخه این مریصیه لنتی که شیوع پیدا کرده خدایی نکرده اتفاق ...

اره منم واسه همین میترسم، آره میخام آزمایش خون بدم مطمئن شم ک حاملم یا نه، بی بی چک نزدم ن هنوز، آخه میخام جوابشوباازمایش بگیرم