2777
2789
عنوان

ماسک😑

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 18 پست
الان تابستونه چند لایه خفه میشیم،من همینجوریش با ماسک قابل شستشو تاظهر عرق میریزم طرفایی ک هوا گرمه ...

دیگه الان همه مجبورن ماسک بزنن اونم ماسک خوب و محافظ ، نه یه ماسک یک لایه که نقشی تو محافطت نداره فقط جنبه ظاهری داره

دیگه الان همه مجبورن ماسک بزنن اونم ماسک خوب و محافظ ، نه یه ماسک یک لایه که نقشی تو محافطت نداره فق ...

باورت میشه تو شهر ما کل داروخونه هارو میگردیم ندارن؟

نمیدونم کی میارن و چجوری و کی میفروشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورت میشه تو شهر ما کل داروخونه هارو میگردیم ندارن؟ نمیدونم کی میارن و چجوری و کی میفروشن

میدونم خیلی سخته بخدا آدم دنبال یه چیز بگرده نیاز داشته باشه پیدا نشه .

خودتون تو خونه درست کنید هم میشه شست هم اتو کرد هم جوشوند هم قابل اطمینانه 

وای اینا ب کنار فرهنگ استفادشم ندارن بعضیا تو اموزشگاه نشسته بودم همه ماسک زده بودن یهو یکی ماسکشو د ...

اره واقعا بعضیام ماسک میزنن ولی رو بینیشون نمیذارنش بعدم دلیلشون اینه ک گرمه خفه میشن

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی