2777
2789
عنوان

ماسک😑

189 بازدید | 18 پست

ماسک چند لایه نهایت تا ۲۴ساعت کارایی داره بعدش بگیر زیر شیر آب اگ آب ازش رد بشه دیگ بدرد نمیخوره من امتحان کردم و درسته 

چرا بعضیا الکل میزنن و بعد اتو میکنن و استفاده میکنن ماسک نو رو الکل بزن خاصیتش میره چ برسه ب ماسکی ک استفاده شده ناراحت نشید اما بنظرم بعضیا باید یا اطلاعاتشون رو درمورد ماسک زدن بالا ببرن یا اصن ماسک نزنن😕بخدا با این کار فک میکنی ماسک زدی اما مریض میشی طرف مقابلتم مریض میکنی بحث جونتون هس هر چی هم زیاد مصرف کنی حقوق دو روز رو بزار واسه یک ماه ماسک زدن این کارا چیه

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

وای اینا ب کنار فرهنگ استفادشم ندارن بعضیا تو اموزشگاه نشسته بودم همه ماسک زده بودن یهو یکی ماسکشو درورد عطسه کرد دوباره ماسکشو زد بیشعور منم بلند شدم رفتم بیرون نگفت جلوی دهنشو لا اقل بگیره همه هم دور تا دور نشسته بودن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم راحت حرف میزنی تو این اوضاع گرونی که از قبل چندبرابر شده من خیلی ها دیدم ماسک نمیزنن میگن ما نمیتونیم بخریم خرج شکمشونو به زور میرسونن اونم نه هرروز بعضی روزا میتونن یه جیزی بخورن حالا بریم ماسک بخریم نمیشه همه چی قاطی شه خدا خودش رحم کنه 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

وقتی کارگر روز مزد باشی حقوق دو روزی نداری که به ماسک برسه و شاید مرگ برات راحت تر باشه تا نشستن تو خونه و بی پولی

البته خوب خیلی ها هم از بی علمی هست نه نداری که خوب اون درسته و حرف شما متین

یک کاربر ک عضو کادر درمان بود همینجا می‌گفت ماسکی ک استفاده میکنید ی روز بذارید بمونه دوباره میشه استفاده کرد، کروناش از بین میره‌

می‌گفت فقط کادر درمان ک با مریض سروکار دارند باید هر روز ماسک جدید بزنن

از همه بدتر این ماسک مشکی هاست 

یعنی نمیدونن این ماسک ها برا تتو کار هاست نه برای محافظت از بیماری؟

چرا همه یه ماسک پزشکی نمیزنن 

وسعشون نمیرسه تو خونه بدوزن چندلایه و هروز بشورن 

دیگه این مشکی ریون ها همینطوری مسخره هست چه برسه فرض کنن ماسک زدن و رعایت کردن 

اطلاع رسانی در مورد ماسک صفره 

مردم نمیددنن چی درسته چی غلطه 

یبار ی دکتر میاد میگه ی پارچه معمولی بگیری دهنت کافیه 

فردا یکی میاد میگه نه ماسک رو بعد چند ساعت باید بندازی دور 

یکی میگه پارچه ایا خوبن 

دیگری میگه اصن نقشی در محافظت ندارن

همین شبکه خبر خودمون ی کلیپ پخش میکنه ک چطور خودتون ماسک بدوزید و بشورید !!!!!!!!!

اطلاع رسانی در مورد ماسک صفره  مردم نمیددنن چی درسته چی غلطه  یبار ی دکتر میاد میگه ی پا ...

اره میگن ماسک پارچه ای بدرد نمیخوره 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
اخه میگن شستن ماسک کارایشو صفر میکنه

ماسک پارچه ای چند لایه 

دیگه اگه چند لایه ضخیم پارچه رو پهن و بزرگتر از سایز بیرون بدوزن هم محافظت داره هم قابل شستشو هست

یه کارشناس میگفت حتی از قسمت های باز ماسک هوا نفوذ میکنه که فیلت ر نشده 

ماسک پارچه ای چند لایه  دیگه اگه چند لایه ضخیم پارچه رو پهن و بزرگتر از سایز بیرون بدوزن هم مح ...

الان تابستونه چند لایه خفه میشیم،من همینجوریش با ماسک قابل شستشو تاظهر عرق میریزم طرفایی ک هوا گرمه نمیشه واقعا