2777
2789
عنوان

وسایل جهازم😔😔😔😔

870 بازدید | 77 پست

گم شدن تو انباری بودن حالا خیلیاشون نیست دوتا کاور پرررررر لباس به خدا نزدیک 1 تا 2 میلیون قیمت لباسا بود گم شده یه عالمه ظرف و لیوان و ماگ و...

چی کار کنم😔😔😔😔😖😖خیلی خلی غصه مبخورم حالم خیلی بده😢😢

انقدر گریه کردم انقدرررررر گریه کردم که خدا میدونه😭😭😭به نظرتون چی کار کنم؟؟؟

در انباری قفل بوده حالا که اسباب کشی کردیم از این خونه به اون خونه معلوم شده که گم شدن وسایلا😔😔😔اسباب کشی هم تو مجتمع از یه بلوک به بلوک روبرویی بود نمیدونم به قران هرچی فکر میکنم دیگه واقعا به جایی قد نمیده مگه اینکه دزدیده باشن 😢😢😢😢دارم میمممممرررممم

طفلک مامانو بابام😳😳😭😭

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بودن؟

اره خیلی 😢😢😢😔😔

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
عزیزم برات صلوات میفرستم پیدا شه خیلی سخته واقعا

ممنونم عزیزم توروخدااا توروب ه این روز عزیز قسم واسم خیلی خل دعا کنین

منم تازه اسباب کشی کردم ساندویچ سازم.. همزن برقیم.. قوری چینیم..سرویس عروسکی سیسمونی پسرم.. اینا نیستن😥😥

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔