2777
2789
عنوان

وسایل جهازم😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 77 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله صد در صد دزدیدن

فامیلمون جهاز میخریده میذاشته تو انباری خیال راحت که داره خریداشو میکنه 

همسایشون معتاد بوده تا این میذاشته اون میومده میبرده فقط جعبه میذاشته🤔🤔🤔بدبخت وقتی رفته جابجا کنه دیده جعبه ها چه سبکه 

نتونست هیچ کاری بکنه مرده معتاد بود همه رو فروخته بوده😑

گفتی ترسیدم  منم کلی جنسهامو تو این خونه باز نکردم تو انبار تو پارکینگ گذاشتم ببین دوربین مدا ...

نه جالب همینه قفل در دست نخورده 

حداست به وسایلت خیلی باشه 

دوربین داره ولی معلوم نیست بی وجدان از کی برده که حالا که خودمون اسباب کشی کردیم فهمیدیدم یهههه عالمههه نیست

دلمممم خونههههه😢😢😢😭😭

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
بله صد در صد دزدیدن فامیلمون جهاز میخریده میذاشته تو انباری خیال راحت که داره خریداشو میکنه  ...

😢😢😢😢😢😢😲به خدا الان که شما داری میگی دارم اشک میریزم دلم خونهههه

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
الان دزد ها ماهر شدن 

چی بگم والا به کارگرمون شک کردیم 😔😔😔😔دیگه نمیدونم 

اخه خانوم مورد اعتمادیه یعنی بود ولی دیگه نسبت به اون بنده خدا هم بد بین شدم😢😢😭😭

والا خودمونم مات و مبحوت بودیم!!!  ولی دیگ دو س سال گذشته عادی شده گفتیم شاید اجنه بردن چغدم ...

اره به دل منم هست به خدا نفرینش وردم کسیو که برده به خدا نزدیک 500 تا 1 میلیون فقط لباس ز.ی.ر و اینا بود....😢😢😢

انبار رو زدن

اره انباری رو زدن😢😢😢نمیدونم واقعا نمیونم چه بلایی سرم اونده

منم سریوس قاشق چنگالم ک اون موقه 700 گرفتم گم شد  هیچوقتم پیدا نشد🤔 با اینکه خونه شخصی فقط د ...

😢😢😢😢😢😢😢درکت میکنم

اگه انباری زدن قفل نداشته

انباری قفل داره ولی نمیدونم چطور بوده که قفل اصلا دست نخورده دریغ از یه خراش برای همین به کارگرمون شک کردیم😔😔

میدونم عزیزم ما هم هروقت اسباب کشی میکنیم کلی از اساسامون غیب میشه تازه یکی از دوستام میگفت خواهرم ...

😢😢😢به قران خیلی بی وجدانن وسایل تازه عروس و بچه نورسیده واقعا نمیدومم چطوری دلشون میاد 😭😭