2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دوو مارک بدی نیست که یخچالش بد باشه

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
عزیزم دوو مارک بدی نیست که یخچالش بد باشه

اخه ببین چون سازنده دوو واسنوایکیه میترسم مخصوصا این که یکی از بخچالای اسنوارو شنیدم خیلی بد از اب دراومده میترسم

اخه ببین چون سازنده دوو واسنوایکیه میترسم مخصوصا این که یکی از بخچالای اسنوارو شنیدم خیلی بد از اب د ...

ما یخچال دوو نداشتیم ولی تلوزیونشو۱۰ساله داریم صب تا شب روشنه بکوب یه اخ نگفته ینی هرتلوزیکن دیگه ای بود منفجر شده بود اینقدر که ما کار میکشیم

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
نمیدونم والا اخه هیچجا هیچ نظری دربارشنیس

خداروشکر تو پول داری مارک دوو بگیری جنس ۹ملیونی مطمئن باش بد نیست من همین شکلی میخام جنرال بگیرم فقط دسته ام داره😭برای جهازم دعا کن خوب باشه ۳/۵ملیونه

خداروشکر تو پول داری مارک دوو بگیری جنس ۹ملیونی مطمئن باش بد نیست من همین شکلی میخام جنرال بگیرم فقط ...

منم دارم قرض میکنم خیلی وضع بده میخواستم دوو 0028بگیرم 12تومن بود تو به هفته شد20 تومن یخیالش شدم