doctorfj مدیر استارتر عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 174 عنوان بیاید کمک 1037 بازدید | 9 پست یخچال فریزر دوو 1077 کسی داشته؟ نمیدونم بخرمش یانه هیچ جا هیچ نظری دربارش نیست که بفهمم راضی بوده یانه 1399/05/01 | 09:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
narges_srp عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 4549 عزیزم دوو مارک بدی نیست که یخچالش بد باشه عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
doctorfj مدیر استارتر عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 174 عزیزم دوو مارک بدی نیست که یخچالش بد باشه اخه ببین چون سازنده دوو واسنوایکیه میترسم مخصوصا این که یکی از بخچالای اسنوارو شنیدم خیلی بد از اب دراومده میترسم
narges_srp عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 4549 اخه ببین چون سازنده دوو واسنوایکیه میترسم مخصوصا این که یکی از بخچالای اسنوارو شنیدم خیلی بد از اب د ... ما یخچال دوو نداشتیم ولی تلوزیونشو۱۰ساله داریم صب تا شب روشنه بکوب یه اخ نگفته ینی هرتلوزیکن دیگه ای بود منفجر شده بود اینقدر که ما کار میکشیم عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
doctorfj مدیر استارتر عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 174 ما یخچال دوو نداشتیم ولی تلوزیونشو۱۰ساله داریم صب تا شب روشنه بکوب یه اخ نگفته ینی هرتلوزیکن دیگه ای ... نمیدونم والا اخه هیچجا هیچ نظری دربارشنیس
narges_srp عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 4549 نمیدونم والا اخه هیچجا هیچ نظری دربارشنیس خداروشکر تو پول داری مارک دوو بگیری جنس ۹ملیونی مطمئن باش بد نیست من همین شکلی میخام جنرال بگیرم فقط دسته ام داره😭برای جهازم دعا کن خوب باشه ۳/۵ملیونه عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
doctorfj مدیر استارتر عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 174 خداروشکر تو پول داری مارک دوو بگیری جنس ۹ملیونی مطمئن باش بد نیست من همین شکلی میخام جنرال بگیرم فقط ... منم دارم قرض میکنم خیلی وضع بده میخواستم دوو 0028بگیرم 12تومن بود تو به هفته شد20 تومن یخیالش شدم