2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 32 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اونس جهانی رو به افزایشه 

یعنی چی میشه  

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏
الان چنده

951

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏
گرمی دو تومان ؟؟ 

نه ببخشید اشتباه کردم

من ميخوام طلا بخرم بنظرتون مياد پايين تر يا صبر كنم چند روز ؟؟

شاید بیاد پایین تر.

امروز که داشتم خبرارو میخوندم انگاری دلار میاد پایین تر.

ولی خب زیاد فرقی هم فک نکنم بکنه.

اونموقع که طلا گرمی 800بود طلا فروشیا با اجرت و اینچیزاش 900خورده ای میفروختن

یه لحظه هنگ کردم ☺

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز