2777
2789
عنوان

تربیت

92 بازدید | 7 پست

سلام دوستان میدونم هرکسی‌یک عیبی داره دخودمم کلی عیب دارم خانواده همسرم بامحبتن اما متاسفانه ازلحاظ فرهنگ ادبی هیچ مرزی رورعایت نمیکنن بدترین فحش ها وحتی تبازگوکردن مساعل جنسی پیش نوه هاشون وحتی دیدم دست زدن به سینه و شوخی های بد جنسی بچه من هفت ماهشه اولین  نوه پسری وخیلی دوسش دارن تابغل میگیرن من خون خونمو میخوره بخدا میمیرم ازناراحتی میدونم نوشونه اخه میخوان ادبشونو روبچه منم پیاده کنن تروخدا کمکم کنید من نمیخوام زیاد برم منزلشون باهمسرم دعوام میشه یکبارم بازبان خوب گفتم دوست ندارم پیش بچه رعایت کنن چه دعوایی شد 

واقعا همچین خونواده ای دوروبرم ندیدم فقط میدونم روحرفت بمون اصلا کوتاه نیا

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖

راه حلی ندارم☹️باز اگه شوهرت باهات هم عقیده بود... 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوتاه نیا هیچی مهمتر از بچه ات و تربیتش نیست.ولی سعی کن قانعش کنی که کار خانوادش اشتباهه.با دعوا نمیشه که

دنیا نه خوشبخت است نه بدبخت.دنیا همان چیزی میشود که ما میبینیم.دنیا بینش ماست.دنیا در نگاه ما آفریده می‌شود.هر آدمی آفریننده دنیای خویش است.   انتخاب با توست
کوتاه نیا هیچی مهمتر از بچه ات و تربیتش نیست.ولی سعی کن قانعش کنی که کار خانوادش اشتباهه.با دعوا نمی ...

قبول داره خودش کلی هم ازدستشون حرص میخوره اما میگه خانوادمه نمیشه ما باید هرروزبریم  بایدبرم مشاوره

واقعا همچین خونواده ای دوروبرم ندیدم فقط میدونم روحرفت بمون اصلا کوتاه نیا

خوش بحالت همسرم خوبه فقط خانوادش منم معلم هنرم میخوام مهدبزنم بچه من حرف بدیادبگیره ازبقیه چه انتظاریه خداکمک کنه توتربیتش به من مرسی عزیزن 

قبول داره خودش کلی هم ازدستشون حرص میخوره اما میگه خانوادمه نمیشه ما باید هرروزبریم  بایدبرم مش ...

خب بگو با خانوادش حرف بزنه که اینکارارو انجام ندن پس

دنیا نه خوشبخت است نه بدبخت.دنیا همان چیزی میشود که ما میبینیم.دنیا بینش ماست.دنیا در نگاه ما آفریده می‌شود.هر آدمی آفریننده دنیای خویش است.   انتخاب با توست