2777
2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 255 پست
عزیزم میشه در مورد منم حستون رو بگید!؟ من امسال ازدواج میکنم!؟ امسال شاغل میشم؟

بهت پیشنهاد کار میدن ک دوستنداری بری ولی ممکنه بخاطر درامدش بری ک نری بهتره چون کارش با روحیت نمیخونه و مشکل ساز میشه اگر خودت دنبال هرکاری بری موفقترمیشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی این ماه میشم اما باید مواظب باشم؟؟؟

اره ممکنه بشی ولی نشی بهتره..من سرکتاب قران میبینم ولی اینا تمامش حسیه چون رو سرکتاب قرانم موکل میاد موبه مو میگم ولی چون همسرم راضی نیست اینکارو دیگ کنم یکساله سرکتاب باز نکردم اخه روزو شب مشتری زنک میزد و البته بگم شغلم بود 

اره ممکنه بشی ولی نشی بهتره..من سرکتاب قران میبینم ولی اینا تمامش حسیه چون رو سرکتاب قرانم موکل میاد ...

از منم بگو🙏🙏🙏🙏🙏

گرنگهدار من آنست ک من میدانم شیشه را در بغل سنگ‌نگه میدارد.
اره ممکنه بشی ولی نشی بهتره..من سرکتاب قران میبینم ولی اینا تمامش حسیه چون رو سرکتاب قرانم موکل میاد ...

یعنی چرا میگی نشم خیلی منتظرم؟؟

تروخدا جوابمو بده 

مامان سه قلو دوست داشتنی🥰خدا سه تا فرشته بهم داد ❤️خداجون مرسی بابت معجزه قشنگ❤️😍🥰🧿میشه یه صلوات بفرستی ،❤️🧡💛🥰 تو ماه دلم بشی و من شاه دل تو؛ دریا بشی عشق بگیرم از تو ساحل تو ! 💞
تو رو خدا بگین من کی باردار میشم ؟؟ بچه واسم میمونه یا نه لطفا جواب منم بدین یعنی من کی باردار می ...

شما نفر اخری ک جواب میدم..تو دی ماه بار دارمیشی از الان برو دکتر سراغ کارای چکاب اما بهت دارو میدن ک استفاده نکن ممکنه زخم رحم داشته باشی ولی تشخیص ندن ولی تو تا اونموقل گرمی بخور و چای کوهی و از سردی توام باید پرهیز کنی تا به امید خدا بشی نذرت سر اولاد دارشدن قبول میشه اما یکم تنبلی ت  ادا کردن بلافاصله ادا کن...شب همتون بخیر

تو رو خدا بگین من کی باردار میشم ؟؟ بچه واسم میمونه یا نه لطفا جواب منم بدین یعنی من کی باردار می ...

باید خودتو حسابی تقویت کنی قبل اقدامتم باید پیش دکتر بری تا تحت مراقبت دکتر زنان باردار بشی احتمال سقط برات هست