2777
2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 255 پست
میشه ب من بگی من ب عشقم‌ " پ" میرسم؟ تااخرسال باهم‌ازدواج داریم؟؟  اگر ب عشقم‌بگم برای جابجای ...

اگ به نفع خودش ببینه قبول میکنه ن به نفع دیگری..اگر نذر کنی ازدواج داری ولی ۵۰...۵۰برات خوبه سختی داری باهاش تو ازدوام حرف گوش نکن و کمی خوش گذرونه عبرت بگیر نیست

البته با تو قصد ازدواج نداره وباهیچکس دیگ مگر خانوادش کسیو انتخاب کنن به فرمون اونا توهمچی جلومیره

عزیزم میشه بگی من این ماه باردار میشم؟

مامان سه قلو دوست داشتنی🥰خدا سه تا فرشته بهم داد ❤️خداجون مرسی بابت معجزه قشنگ❤️😍🥰🧿میشه یه صلوات بفرستی ،❤️🧡💛🥰 تو ماه دلم بشی و من شاه دل تو؛ دریا بشی عشق بگیرم از تو ساحل تو ! 💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ به نفع خودش ببینه قبول میکنه ن به نفع دیگری..اگر نذر کنی ازدواج داری ولی ۵۰...۵۰برات خوبه سختی دا ...

حس اونی که توذهنمه ومیخوامش ؛به من چیه؟ باهاش ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟بعدازدواج بهم وفادارخواهدبود؟

عزیزم میشه بگی من این ماه باردار میشم؟

میشیا ولی خطر داره بارداریه سختی میشه مشکل رحمی داری برو رفع کن رحمت سرده اگ تا چندماه فقط گرمی بخوری رحمت اماده میشه..پس بهتره مشکلو رفع کنی

اگ به نفع خودش ببینه قبول میکنه ن به نفع دیگری..اگر نذر کنی ازدواج داری ولی ۵۰...۵۰برات خوبه سختی دا ...

مرسی عزیزدلم 

فقط اینکه من بجز پ ی نفر دیگ ب اسم رضاهم میدونم دوسم دارم اما مستقیما بهم پیشنهاد نداده همش غیرمستقیم 

حالا نهایتا اینکه رضا واااااقعا منو دوس داره؟؟ میاد بهم پیشنهاد جدی بده؟؟؟ 

بین رضا و پ کدوم بهترن برام؟؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
البته با تو قصد ازدواج نداره وباهیچکس دیگ مگر خانوادش کسیو انتخاب کنن به فرمون اونا توهمچی جلومیره

عزیزم میشه در مورد منم حستون رو بگید!؟

من امسال ازدواج میکنم!؟

امسال شاغل میشم؟

دوست داره ولی به این زودیا خواستگاریت نمیاد شایدم کلا نیاد

اونم منو دوس داره یان و اینکه بهش میرسم؟؟؟ اگه میرسم کی؟؟

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده!
میشیا ولی خطر داره بارداریه سختی میشه مشکل رحمی داری برو رفع کن رحمت سرده اگ تا چندماه فقط گرمی بخور ...

یعنی این ماه میشم اما باید مواظب باشم؟؟؟

مامان سه قلو دوست داشتنی🥰خدا سه تا فرشته بهم داد ❤️خداجون مرسی بابت معجزه قشنگ❤️😍🥰🧿میشه یه صلوات بفرستی ،❤️🧡💛🥰 تو ماه دلم بشی و من شاه دل تو؛ دریا بشی عشق بگیرم از تو ساحل تو ! 💞
دوست داره ولی به این زودیا خواستگاریت نمیاد شایدم کلا نیاد

اونم منو دوس داره یان و اینکه بهش میرسم؟؟؟ اگه میرسم کی؟؟

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده!
میشیا ولی خطر داره بارداریه سختی میشه مشکل رحمی داری برو رفع کن رحمت سرده اگ تا چندماه فقط گرمی بخور ...

عزیزم میشه نیشه عشق من برمیگرده یانه؟؟

من تاعید1400به بزرگترین آرزوم رسیدم🍃🍀🌹😍هرکی امضامودیدآمین بگه لطفاا❤💕