2777
2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 255 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امسال نداری خونه خریدن یا تعویض خونه نداری.اما سال دیگ براتون میشه.اگ شوهرت میخوادشریک بیاره خوبه بی ...

خودم میخوام شریکش بشم.

اگه خودم شریکش بشم خوبه؟

این کاربری از تاریخ ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ دست شاباله هست و پست های قبل مربدط ب شخص دیگه ایه.درخواست دوستی ب هیییچ‌عنوان قبول نمیکنم ،اگر با نظر من مخالفی لطفا ریپ نکن🌺 
داشتم برات مینوشتم ک یه زن شریکش نشه بهتره...ن خوب نیست به نفع تونمیشه

مرسی عزیزم😊

این کاربری از تاریخ ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ دست شاباله هست و پست های قبل مربدط ب شخص دیگه ایه.درخواست دوستی ب هیییچ‌عنوان قبول نمیکنم ،اگر با نظر من مخالفی لطفا ریپ نکن🌺 
دختری ک ن قد بلندی داره ن کوتاه بدن لاغری داری اما گوشت داره استخونی نیستی باموهای مشکی بلند زیادم ا ...

مشخصات منم بگو و از اینده ام بگو چجور اینده ای دارم❤😘

یه مرداد ماهی بازیگوش و شیطون ☺
امسال نداری خونه خریدن یا تعویض خونه نداری.اما سال دیگ براتون میشه.اگ شوهرت میخوادشریک بیاره خوبه بی ...

میشه ب من بگی من ب عشقم‌ " پ" میرسم؟

تااخرسال باهم‌ازدواج داریم؟؟ 

اگر ب عشقم‌بگم برای جابجایی شهر طرحش با یِ جای دیگ‌قبول میکنه ک‌اقدام‌کنه واسه انتقالی؟؟؟؟؟😥

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
حس عشقم نسبت به من چیه ؟؟؟ میاد خواستگاریم؟؟؟ کی؟؟؟؟ دوستم.داره؟؟؟ مشخصات منم بگو

دوست دارن ن به معنای اینک عاشقته ن مثل یه دوست عادی بیشترتو عاشقشی بسیار دهن بین و ترسوخانوادشه جرات گفتن و مطرح کردن خواستشو نداره میترسه از طرف خانوادش دیگ ساپورت نشه

حس عشقم نسبت به من چیه ؟؟؟ میاد خواستگاریم؟؟؟ کی؟؟؟؟ دوستم.داره؟؟؟ مشخصات منم بگو

البته با تو قصد ازدواج نداره وباهیچکس دیگ مگر خانوادش کسیو انتخاب کنن به فرمون اونا توهمچی جلومیره

میشه بگی من این ماه باردار میشم؟

مامان سه قلو دوست داشتنی🥰خدا سه تا فرشته بهم داد ❤️خداجون مرسی بابت معجزه قشنگ❤️😍🥰🧿میشه یه صلوات بفرستی ،❤️🧡💛🥰 تو ماه دلم بشی و من شاه دل تو؛ دریا بشی عشق بگیرم از تو ساحل تو ! 💞
البته با تو قصد ازدواج نداره وباهیچکس دیگ مگر خانوادش کسیو انتخاب کنن به فرمون اونا توهمچی جلومیره

میشه عزیزم‌منم‌بگی به عشقم‌میرسم‌ یانه؟

گرنگهدار من آنست ک من میدانم شیشه را در بغل سنگ‌نگه میدارد.