2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ژینا گلمن؟

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
اااره

بدبخت سر اون همه اهنگاش غمگین شد  

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
چقدرم قشنگ خوند براش:(بعدش فکنم ی اهنگ خوند براش ب اسم خیالی نیست

نمیدونم من ک فک میکنم هنوزم برا اون میخونه😂😂

اصلا اون تیکه ک میگه ژینا گل من دوس دارم خودمو بکوبم ب در و دیوار انقد ک خوبه😂

😂برو تو نت قیافه ژینا رو ببین

داشتم پیجشو ازدواج کرد عن فالوش کردم😁

لیاقت نداش دختره نکبت

این زن شادمهر بهتره

@ژیناگلمن     اسم تو رو دیدم😎😂😂

وای خدا 

اسی میگ ادم کیف میکنع 

حالا من مامانم دو بار پشت هم صدام کنع ژینا الرژی میگیرم 

وقتی هم  اهنگشو بزنن دیوونه میشم😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh