2777
2789
عنوان

بچه دوم

134 بازدید | 16 پست

دوستان من شرایطم هیچ جوره برا بچه دوم جور نیست ولی همش دارم فکر میکنم بهش نکنه بچم تنها بمونه نکنه بزرگ بشه حس تنهایی داشته باشه خواهر برادر بقیه رو ببینه ناراحت بشه وااای خیلی دارم اذیت میشم شما بگید چه کنم.

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

دیگه گذشت اون دوره

احساس تنهایی نمیکنه نگران نباش

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم تو شرایط توام خیلی دلم بچه دوم میخواد ولی واقعا نمیدونم از پسش برمیایم یا نه

من دلم بچه دوم نمیخواد چون واقعا شرایطش نیست فقط به دخترم فکر میکنم نکنه تنها باشه واینا

من آوردم. الان هم چند ماهشه. راضیم با اینکه خیلی اذیت شدم. حقیقتش نمی دونم چرا از اولی شیرین تره. نه تنها برای من. برای همه. نه بخاطر چهره، خودش شیرینه.

الهی شکر. ان شاالله شما هم بهترین تصمیم رو بگیری

من دلم بچه دوم نمیخواد چون واقعا شرایطش نیست فقط به دخترم فکر میکنم نکنه تنها باشه واینا

چی بگم والا من دو رو برم چند تا تک فرزند میشناسم همیشه از نداشتن خواهر و برادر ناله میکنن

ولی خب مطمئنم خیلی ها هم برعکسش هستن بستگی به روحیه آدم داره

چی بگم والا من دو رو برم چند تا تک فرزند میشناسم همیشه از نداشتن خواهر و برادر ناله میکننولی خب مطمئ ...

واقعا خودم همیشه فکر میکنم میگم وقتی شرایطش نیست چرا باید بیارم بچه یه مادر افسرده میخواد چیکار

من که اصلا شرایط بچه دومو ندارم ولی واسه پسرم خیلی ناراحتم نه خواهر داره نه خاله ونه عمه

منو شوهرم خواهر نداریم وخاله وعمه داریم واسه روزای سختمون هستن اما پسرم نمیدونم دلش به بچه های عموهاش خو ش باشه یا بچه های داییهاش

واقعا خودم همیشه فکر میکنم میگم وقتی شرایطش نیست چرا باید بیارم بچه یه مادر افسرده میخواد چیکار

اگه واقعا شرایطش نیست که دیگه فکر کردن نداره

دخترت رو هم بفرست هنرهای مختلف یا ورزش یاد بگیره سرگرم شه

اگه واقعا شرایطش نیست که دیگه فکر کردن ندارهدخترت رو هم بفرست هنرهای مختلف یا ورزش یاد بگیره سرگرم ش ...

نمیدونم این حس عذاب وجدان چیه هراز گاهی میاد سراغم