2777
2789
عنوان

تولدمه🤩🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 37 پست

مبااااارک مبارک تولدت مبارک 😂😂😂😹😹😻😻😻😸😸😺😺😺💓💓💓💞💞💞💚💚💛💛💣💣💢💢💢💝💝💝💖💖💖💖💗💗💗👑👑👑💜💜👀👀👁️💘

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا به این دعا احتیاج داشتم 😘🤩😍

پس ان شاءالله عزیز😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
مبااااارک مبارک تولدت مبارک 😂😂😂😹😹😻😻😻😸😸😺😺😺💓💓💓💞💞💞💚💚💛💛💣💣💢💢💢💝💝💝💖💖💖💖💗 ...

مرسی دلم شکلات خواست😁🤩

هر چیز که در جستن آنی آنی!

تولدت مبارک عزیزم

منم فردا تولدم هست،شوهرم همیشه و‌هر سال از چند روز قبل تبریک میگفت و...نمیدونم چرا الان که باردارم یادش رفته،نمیدونم شایدم گذاشته فردا بگه...🧐🧐

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦
تولدت مبارک عزیزم منم فردا تولدم هست،شوهرم همیشه و‌هر سال از چند روز قبل تبریک میگفت و...نمیدونم چر ...

تولد شما هم مبارک باشه نی نی تو دلیتو خدا برات نگه داره منم اصلش فرداست من هولم😃🤩🤩شوهر منم تبریک نگفت 😤

مرسی دلم شکلات خواست😁🤩

بیا عزیزم منو بخور 😂😂😂🍬🍬🍬🍬🍭🍭🍭🍭🍫🍫🍫🍫🧁🧁🥧🥧🎂🎂🍰🍰🍰کیک تولدم برات خریدم

نوش جونت 😹😹😹😹

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
تولد شما هم مبارک باشه نی نی تو دلیتو خدا برات نگه داره منم اصلش فرداست من هولم😃🤩🤩شوهر منم تبریک ...

مرسی عزیزم‌😍

امیدوارم که فردا تبریک بگه وگرنه 👿👹👺

😂

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦

تولد تولد تولدت مباااارک مباااارک مبااااارک تولدت مبااااااا ک😍😍😍😍

فسیل بشی عزیزمممم با آرزوی بهترینا انشاالله به همه آرزوهای بزرگ و کوچیکت برسی🎂🎂🎂🎂🎉🎉🙈🙈🎊🎊🎊🎊🎊

بیا عزیزم منو بخور 😂😂😂🍬🍬🍬🍬🍭🍭🍭🍭🍫🍫🍫🍫🧁🧁🥧🥧🎂🎂🍰🍰🍰کیک تولدم برات خریدم نوش جونت 😹 ...

اوممم😅😅منم شکموو😻😻