2777
2789

مجردا بیایین 

امشب چه شبی است شب مرداست امشب 

امشب برا همتون 1 کوثر میخونم 1 حمد

همه کل بکشید عروسی فاطمه و علی است

الهی به حق عشق بین فاطمه زهرا و علی مرتضی همه مجردا چه زن چه مرد فرقی نداره سال دیگه دست توی دست هم این روز رو جشن بگیرن 

بلند بگو آمیییین

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خواهرا اگه خواستید واسه من و خواهرمم دعا کنید متاهل بشیم یه عشق پاک نصیبمون شه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@برفکی     @آلماا     @آلمیار     @عقده_ای_تونم     ...

مرسی عزیز دل ک به یادم بودی و تگم کردی 

انشالله خدا دل هممون رو شاد کنه به حق این دو زوج عزیز و دوست داشتنی 

خدا عشق پاک و خوبی زندگی در آرامشی و پر از خیر و برکت و رزق و روزی نصیبمون کنه .خدا عاقبت بخیر اینودنبا و اون دنیامون کنه انشالله

شوهر میخام😐😐😐همینقدر صریح همینقدر بی پرده😑😑دعا کنید خدا همین روزا یه خاستگار اهل ایمان و اهل و خانواده و اهل کارو.. چشم پاکو دل پاکو نجیب و خیلی خیلی خیلی خیلی پولدار و مهربون کسی که وجودش فقط آرامش بده و حال خوبش حال مو خوب کنه یه اد مه سالم و با اصل و نسب یه آدم خوش مشرب و خوش معاشرت ووو خوش اخلاق و منصف که عقایدمون بهم بخوره و زیبایی عادی داشته باشه و پنج شیش سالم بزرگتر از من باشه سر راهم قرار بده 😐😐😐😘😘😘 اگه خندیدی خدا کنه همیشه لبتون به خنده باشه اما خدا هست دیگ اگه بخاد همه چی میشه ماها دعا کنیم و انشالله که بخاد برامون انشالله شما هم حاجت روا شین و دلتون شاد باشه همیشه

خدایا خدایا خدای خوبم کمکمون کن ک دلامون با ازدواج موفق و پر خیر شاد شه ک عاقبت بخیر این دنیا و اون دنیا بشیم