2777
2789
عنوان

مجردا بیاید🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊😘

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 73 پست
من الکی تاپیک نمیزنم گلم شما الان گوگل بزنی زده فردا 1 ذی حجه  تازه تلویزیون اعمال ذی حجه همش ...

منکه نگفتم الکی میگی عزیز میدونم اول ماهه میگم یکی تاپیک زده گفته فردا که اوله ماهه سالگرد ازدواج نیست

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات عزیزم 

خدا نکنه مهربون😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
من سر سجاده ..وقت اذان ...همش میگم پاک باشه کلا 15 دقیقه ملاک میگم😅 ولی دلم روشنه  ان شالله ...

انشاءالله عزیززز دلممممم😍😍من بعد ۶ سال سختی و بعد ۲ سال صبر و اشنایی بلخره بهش رسیدم😍

انشاءالله ک همینطور ک میگی بشه😍😍ولی حاملگی نه نه زوده😁انشاءلله باهم حامله میشیم😁😂😂

🤭❤

ممنون سینوس جان 💖

ان شالله خیلی زود بهترین بخت قسمتت بشه عزیزم و همچنین برای همه مجردایی که دلشون یه ازدواج خوب میخواد🌸🌸🌸

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
@برفکی     @آلماا     @آلمیار     @عقده_ای_تونم     ...

عزیزم ممنونم ک به یادم بودی خداخیرت بده..من فردا صبح یه سوره یاسین به نیت ازدواج شما وخواهرتون میخونم هدیه ب حضرت فاطمه وحضرت علی ع❤💞🌷

💚ماه را گم نکنی...!💚                                                           جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                        انشاالله ۱ تیر سال بعد من حاجتمو گرفتم😍😔🙏🏻                            به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) )بپیوندید
@فرانک20     @یااااااس     @110bal110    

ممنون عزیزم که همیشه بیادمی❤❤❤ان شالله به زودی زود عروس بشی و طعم خوشبختی رو کنار همسرت بچشی الهی آمین

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
شوهر میخام😐😐😐همینقدر صریح همینقدر بی پرده😑😑دعا کنید خدا همین روزا یه خاستگار اهل ایمان و اهل و ...

بزودی نصیبتون میشه ولی وضع مالیشون زیاد خوب نخواهد در حد پژو پراید؛موفق باشید