2777
2789
عنوان

عروسی😍...عجب شبی😍❤+بدووو عڪس

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 61 پست

تاپیکتون عالی بود استارتر 

التماس دعا

🏴با آل علی هر که در افتاد وَر افتاد🏴یا حیدر کرار زند نقش به زودی بر پرچمِ سبزِ عربستانِ سقوطی🤩✌ ما برای بااااورهایمان جان میدهیم و به مرگ لبخند میزنیم ✌🤩 شما چی؟؟😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دعا کنین منم سال دیگه تو این روز مبارک به عشقم رسیده باشم😍 

واسه رسیدنم بهش یه صلوات مهمونم کنید دوستان💕

باید یه روز بشینم پای درد دل هندزفريم ببینم‌ چشه، چرا انقد به خودش میپیچه!
دعا کنین منم سال دیگه تو این روز مبارک به عشقم رسیده باشم😍  واسه رسیدنم بهش یه صلوات مهمونم ک ...

🙏هرچی به خیر و صلاحتونه رقم بخوره براتون .چشم میفرسم 

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
انشالله همه جوونا خوشبخت بشن وبه آرامش برسن😍 😍

ان شاءالله❤🙏

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
تاپیکتون عالی بود استارتر  التماس دعا

ممنون محتاجم 

عیدتون مبارک😍❤

ولنتاین_بچه_شیعه_ها😍# ❤🌹

دقیقا😍😍😍❤

کی هست؟؟

امروز

پروردگارا نگذار دعا کنم که مرا از دشواری ها و خطر های زندگی مصون داری بلکه دعا میکنم در رویارویی با آن ها بی باک و شجاع باشم , نگذار از تو بخواهم درد مرا تسکین دهی بلکه توان چیرگی بر آن را به من ببخش ...پروردگارا تنها تو هستی که میتوانی تلنگری بزنی بر این دل درمانده تا شاید بفهمد از دست دادن تو سخت ترین از دست دادن هاست پروردگارا به من آرامشی ده تا بپذیرم هر آن چه را نمیتوانم تغییر دهم  و شجاعتی ده تا تغییر دهم هر آنچه را میتوانم تغییر دهم و بصیرتی ده تا تفاوت این دو را درک کنم پروردگارا اگر روزی فراموش کردم خدای بزرگی دارم فراموش نکن بنده ی کوچکی داری پروردگارا به جز خودت به کسی واگذارم نکن تویی پروردگار من پس قرار ده بی نیازی را در نفسم , یقین را در دلم , روشنی را  در دیده ام و بصیرت در قلبم پروردگار من بهترینم چقدر در زمین تنهایی و عجب صبری داری که با این همه گناه هنوز هم بنده ات را ناامید نمیکنی پروردگارا خودت میدانی که من به جز تو کسی را ندارم  دستم را رها نکن پروردگارا کمکم کن تا شیعه شایسته علی بن ابی طالب(ع) باشم امیر بی ادعایی که میگریست و در  مسجد کوفه عاشقانه صدایت میرد که : مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْغَنِىُّ وَ اَنَا الْفَقيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الْفَقيرَ اِلا الْغَنِىُّ / مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْكَبيرُ وَ اَنَا الصَّغيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الصَّغيرَ اِلا الْكَبيرُ.

سلام خواهرم 

من اسفند عقد کردم و منتظریم کرونا بره عروسی بگیریم

همسرم گفته که عروسیمون هر جوری که من بگم همونطوری باشه

دوست دارم عروسیم جوری باشه که مورد پسند خدا و امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف باشه و به قول مادر شوهرم رومون بشه امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف رو دعوت کنیم

ولی من تا حالا هر عروسی ای رفتم خیلی زود ازش زدم بیرون فقط وقتی بچه بودم موندم توی مجلس چون خیلی بد بودن عملا گناه صورت می‌گرفته موزیک حرام مختلط بودن رقص زن و مرد باهم حجاب های بد حتی سرو مشروب 

میخوام از شما مشورت بگیرم عروسی ای که توش گناه صورت نگیره و در عین حال خوش بگذره چه جوریه؟

لطفا برای مهم ترین حاجتام که یکیش  درمان کاهل نمازی هست صلوات بفرستید(حاجتی هم دارم که تماااااااااااام زندگی حالا و آینده و بعد از مرگم بهش وابستس. کاش نجات پیدا کنم از باتلاقی که توش گیرم. من خودم و خدارو گم کردم و نیاز شدید دارم که پیدا کنم خودمو، راهمو و خدامو. به طرز عجیبی توی خلاء دست و پا میزنم و همه چی بی رنگه. لطفا با دعاتون کمکم کنید که بد جور در این برهه از زندگیم همه چیز متوقف شده).دلم برای گذشته تنگ شده و متاسفم که مقصر احوال الانم؛ که فراموش کردم زندگی کردنو، خودمم. خدایا من ميخوام برگردم سمتت لطفا اینبار هم ردم نکن.آمینپ. ن.بی نمازیم حل شد و من ممنون دعا و لطف شما عزیزان هستم. خدا به همتون خیر بده ان شاء الله. 
سلام خواهرم  من اسفند عقد کردم و منتظریم کرونا بره عروسی بگیریم همسرم گفته که عروسیمون هر جور ...

سلام خواهرجان ممنون که من رو لایق دونستی و خواستی باهم یه گپی بزنیم😍❤

عزیزم امیدوارم که خوشبخت و عاقبت بخیر بشی❤🙏

عزیزم من عروسی رفتم که مولودی بوده اهنگش دف میزدن و... عروسی کاملا جدا ینی مختلط نبوده کلا حجاب هم یه تذکر میدادن ک مثلا اقا داماد دارن میان و روسری هاتون رو سر کنید حالا هرکسی بسته به اعتقاد خودش رعایت میکرد ...

ولی من عروسیم کاملا جدا بود مختلط نبود ولی بعصی از اقوام متاسفاته رعایت نمیکردن و وقتی همسرم میومدن حجاب نداشتن با همون لباس مجلسی بدون روسری و شال راحت البته مامانم و مادرشوهرم تذکر میدادن ولی بعضی ها گوش نمیدن😐😖

برا همین من همسرم خیلی نیومد تو زنونه فقط موقع شام اومد و موقع رقص دونفره و موقع کادوها ک میدادن و ورودی عروس و داماد همین

اهنگ هم ما از خواننده های بهنام بانی فرزاد فرخ رضا بهرام عارف و اهنگ های جنوبی استفاده کردیم😂

از ساسی مانکن و این ها نه استفاده نکردیم 

رقص هم کلا به فیلمبردار گفتم از رقص خانم ها فیلم نگیر به هیچ عنوان نمیخوام تو فیلمم رقص خانم باشه برا همین فقط رقص اقایون هست و رقص دونفره مون همین

عروسی خیلی تلاش کردم از اصول اسلامی خارج نشه ولی نمیدونم رعایت شد یا نه مهمان هام ک بعضی هاشون رعایت نکردن میدونم😏😑

سلام خواهرجان ممنون که من رو لایق دونستی و خواستی باهم یه گپی بزنیم😍❤ عزیزم امیدوارم که خوشبخت و ع ...

ممنون عزیزم ان شاء الله شما هم خوشبخت باشین❤️❤️ولی آخه رقص برای مرد کلااااا حرامه 

رقص زن هم بعضی مراجع میگن در شان زن مومن این کارا نیستن و بعضی میگن فقط رقص زن جلوی همسر رواست

رهبری در مورد رقص محلی فرمودن اگر مفسده ای نداشته باشه ایرادی نداره 

در مورد موسیقی حرام هم که یه سری احکام داره شنیدم حتی گوش دادن به بعضی از آهنگ های خواننده های مجاز هم روا نیس 

خانواده و اقوام من عروسیشون اینجوریه که اول شب جداس که بعضی از آقایون یه دو سه نفریم باز ممکنه بیان توی مجلس خانوما 🙄بعد آخر شب همه میرن توی یه خونه بزرگ قاطی میشن 😣

دوست داشتم دوتا عروسی درست حسابی میرفتم اینطوری الان بهتر میتونستم تصمیم بگیرم

به نظر شما دف و مولودی چجوریه؟ 

لطفا برای مهم ترین حاجتام که یکیش  درمان کاهل نمازی هست صلوات بفرستید(حاجتی هم دارم که تماااااااااااام زندگی حالا و آینده و بعد از مرگم بهش وابستس. کاش نجات پیدا کنم از باتلاقی که توش گیرم. من خودم و خدارو گم کردم و نیاز شدید دارم که پیدا کنم خودمو، راهمو و خدامو. به طرز عجیبی توی خلاء دست و پا میزنم و همه چی بی رنگه. لطفا با دعاتون کمکم کنید که بد جور در این برهه از زندگیم همه چیز متوقف شده).دلم برای گذشته تنگ شده و متاسفم که مقصر احوال الانم؛ که فراموش کردم زندگی کردنو، خودمم. خدایا من ميخوام برگردم سمتت لطفا اینبار هم ردم نکن.آمینپ. ن.بی نمازیم حل شد و من ممنون دعا و لطف شما عزیزان هستم. خدا به همتون خیر بده ان شاء الله. 
ممنون عزیزم ان شاء الله شما هم خوشبخت باشین❤️❤️ولی آخه رقص برای مرد کلااااا حرامه  رقص زن هم ب ...

پس با این اوصاف من کلا عروسیم حرام بوده چون مردا ها رقصیدن خودمم رقصیدم😑

شما بااین اوصاف میخوای عروسی نگیر برو ماه عسل بجاش😍😊