2821
2789
عنوان

🤐ملت رد دادن

1121 بازدید | 82 پست

دیروز قرار بود بریم بیرون خاستگارمو بیینم وقتی رفتیم محل قرار مادرش و یه خانوم دیگ بودن پسر رو نیاورده بودن از شغلش پرسیدیم مادرش گفت حسابدارکارخونه خانومه گفت راننده کارخونس،⁦☹️⁩بعدش گفتن عکستو بده نشون عروسمو دخترم بدم ببینم میپسندنت⁦☹️⁩بعدش شماره دخترشو داد گفت عکستو بفرست برا دخترم مدام هم زنگ میزدن فرستادی چی شد!منم پیام دادم بماند ک بعد ۲۴ساعت جواب داد و با غرور گفت عکس!بعدم ک گفتم لطفا عکس برادرتون درکمال پرویی نوشت باید فعلا صبرکنید منم بلاکش کردم انگار پسر شوهر میدادن😒😒خره خرس ها انتظار داشتن من برم تو خونشون خاستگاری 

تنها دوستم🙆 سایمه ....🥀🖤

چ عجیب شدن ملت😐😐😐

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصلا نباید عکس میفرستادی؟ باید خودشون میومدن شمارو میدیدن

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.

ای جان بعضیا قصدشون از خاستگاری بیشتر خوش گذرونی وتفریح وگرنه کسی که واقعا نیتش خیر باشه همون روز اول پسر رو هم میاره تا با هم آشناشید نه اینکه این جور قضایا پیش بیاد

والا بخدا😂جای اینک اونا منت رو دست وپای منو ببرن جواب بعله بگیرن دروغ ک گفتن هیچ چس کلاسم میذاشتن

کی اینا رو معرفی کردهههههههه🤣🤣🤣🤣

خدایی دمت گرم😂😂😂😂خوبشون کردی

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز