من دوساله ازدواج کردم شوهرم خیلی خوبه راضیم اززندگیم امادوست دارم زودتربچه داربشم حس میکنم بدون بچه یه چیزی کمه توزندگی بعضی وقتهابه خودم میگم من که تازه دوساله ازدواج کردم زندگیم هم خوبه چراانقدرزودبچه میخوام به نظرتون زودنیست واسه این حسی که دارم
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
دقیقابه خاطره سختی هایی که داره دو دلم چون مادروخواهرهم ندارم کمکم کنن
من با اینکه تا سه ماه خونه مامانم بودم بازم دهنم سرویس شد البته پسرمم خیلی اذیت کرد تا ۳ ماهگی کولیک داشت شبا تا صبح گریه میکرد شیر خودمم نخورد شیرخشکی شد خودمم افسردگی بعد از زایمان گرفتم خلاصه خیلی اذیت شدم، ولی بچه ها مثل هم نیستن بچه خواهرم خیلی اروم بود اصلا اذیتش نکرد شانسیه دیگه