2777
2789
عنوان

متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 39 پست
من بعد چهار سال بچه آوردم ولی خب الان میگم کاش زودتر اقدام کرده بودیم     ولی خب بستگی ب ...

عزیزم شرایط من الان اینه 4 سال گذشته خیلی دودلم، یه سوال دیگه هم داشتم برای جنسیت کاری کردین؟ چه روزایی از سیکلتون و چندبار اقدام کردین؟ 

خدای خوبم ، تنها دل خوشی این روزهای من؛ مهربانی بی حد و مرز توست...
بستگی به خودت داره من بعد یک سال باردار شدم ولی برگردم به عقب صبر میکنم حداقل چندتا سفر دونفره بریم

درسته دوساله ازدواج کردیم اماتواین دوسال هرچقدرتونستیم گردش رفتیم الان هم چندتابرنامه داشتیم به خاطره کروناکنسل شد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای کاش این حست از روی این نباشه که بقیه بچه دارن و تو احساس کمبود میکنی.

نه به خاطره اون نیست 

میترسم سنم بره بالابعدانتونم بچه داربشم ازیه طرف هم شوهرم خیلی دوست داره 

مگه بابچه نمیتونین برین 

نه خوب بچه ها فرق داره

پسر اول من اصلا ماشین دوست نداشت مسافرت باهاش واقعا سخت بود تا کوچیک بود 

غیر اینکه مریض بود و نه خودم میتونستم همه چی بخورم نه خودش و خوب برای مساله غذا اذیت میشدم

نه به خاطره اون نیست  میترسم سنم بره بالابعدانتونم بچه داربشم ازیه طرف هم شوهرم خیلی دوست داره ...

پس اقدام کنین .انشالله یه خانواده خوشحال و خوشبخت میشین

"""""شک تنها حقیقته"""""
نه خوب بچه ها فرق داره پسر اول من اصلا ماشین دوست نداشت مسافرت باهاش واقعا سخت بود تا کوچیک بود&nbs ...

به خاطره این موردهادودلم 

ازیه طرف میترسم زودبچه داربشم بعداپشیمون بشم ازیه طرف هم میترسم سنم بره بالابعدانتونم بچه داربشم 

میشه بگین چه فاکتورهایی

من واسه بارداری رفتم مشاوره ..چندتا سوال پرسید مثلا از اخرین دعواتون چقدر میگذره ...چنددرصد از زندگی راضی هستید ...به شرایط مالیتون چه نمره ای میدید ...چندتا هم سوال شخصی تر 

به طور کل بلوغ فکری کامل میخواد ..مطالعه شدیدا ..باید وضعیت مالیتون خوب باشه و ثابت ..و روابط بین خودتون خیلی خوب ..حتی خوب هم نه خیلی خوب