2777
2789
من خواهرم وکیل نگرفت اسیر شد تو این دادگاه ها باید وکیل بگیرین کارتون به راحتی انجام شه حقتونم ...

من وکیل گرفتم یه بار تو مراحل اولیه خانوادم رفتن پول حق الوکاله پس گرفتن حالا هربار میخوام برم دوباره یاد اون زمان میفتم

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دوسال هست جدا شدم تازه ۱۹ سالم شده بخدا جدا شدن از یه مرد روانی خیانت کار هزار برابر بهتره تا ز ...

وااااای خدا از زبانت بشنوه

من شاغلم عین بدبختا شدم شوهرم طلاهام فروخته دنبال اونم وگرنه ی قرون مهریه م نمیخوام همش بددهنی فحش دست بزن

تازه الان دوماه هس بیکاره سه جا جور کردم نمیره سرکار 

اومده محل کار خودم دعوا راه می ندازه

یعنی شدم سنگ رو یخ

اره

بنظرم اصلا مهم نیست اگه آدم بخواد زندگی شو از نو بیاره میشه کلا این روزا کی ازدواج میکنه

من ک فهمیدم ازدواج برا بعضی مجددا فقط ی حسرته

والا دوس ندارم جدا بشم ولی خو قهریم . ممکنه به جدایی بکشه . مشکلمون خانوادشه 

ماهم مشکلمون خونوادشه ولی بخاطر بچم هم خودشو هم خونوادشو تحمل میکنم فقط و فقط بخاطر بچم

گفتن نداره ولی بخدا باهم مثه هم خونه ایم بچه نبود صدباره جداشده بودیم

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

من وکیل گرفتم یه بار تو مراحل اولیه خانوادم رفتن پول حق الوکاله پس گرفتن حالا هربار میخوام برم دوبار ...

بدون وکیل نمیشه یه سری چیزارو آدم نمیدونه و نمیتونه انجام بده خیلی سخته

ماهم مشکلمون خونوادشه ولی بخاطر بچم هم خودشو هم خونوادشو تحمل میکنم فقط و فقط بخاطر بچم گفتن نداره ...

بخدا من خودش خیلی خیلی عالی بود و بشدت خوشبخت بودیم خانوادش مشکلمونن. منم بخدا بخاطر بچه هام طلاق میگم نگیرم چون ۲ تا بچه کوچیک دارم و الانم باردارم دلم میسوزه فقط بخاطر بچه ها . من اگه طلاق بگیرم به نفعمه ولی فقط بخاطر بچه ها کوتاه اومدم که اقدام نکنم مگر اینکه اون بخواد اقدام کنه که من دیگه کاری ندارم

بخدا من خودش خیلی خیلی عالی بود و بشدت خوشبخت بودیم خانوادش مشکلمونن. منم بخدا بخاطر بچه هام طلاق می ...

تو که دوتا بچه داشتی چرا با این شرایط یکی دیگ اوردی خدایی نکرده بخای جداشی فقط اون بچها ضرر میکنن 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

تو که دوتا بچه داشتی چرا با این شرایط یکی دیگ اوردی خدایی نکرده بخای جداشی فقط اون بچها ضرر میکنن&nb ...

ما اصلا مشکلی نداشتیم یهویی ازین رو به اون رو شد زندگیمون اونم همش خانوادش بودن. اینم باقرص اورژانسی باردار شدم . طلاق نمیگیریم ولی الان باهم قهریم

ما اصلا مشکلی نداشتیم یهویی ازین رو به اون رو شد زندگیمون اونم همش خانوادش بودن. اینم باقرص اورژانسی ...

دقیقا زندگیت مثه منه طلاق نمیگیری ولی حرفم نمیزنی😐

دقیقا زندگیت مثه منه طلاق نمیگیری ولی حرفم نمیزنی😐

نه ما از هم دوریم دوماهو نیمه رفته خانوادش نشستن زیر پاش جوری که خطشم عوض کرده  بچه هامم پیش اونن دوماهه بچه هارو دادم که فشار روشون بیاد شوهرم برگرده بدتر نگهش داشتن تا منو زجر بدن من خیبی شرایط بدتریم 

نه ما از هم دوریم دوماهو نیمه رفته خانوادش نشستن زیر پاش جوری که خطشم عوض کرده  بچه هامم پیش او ...

واای الهی بمیرم نه ما پیش همیم

خدا لعنت کنه همچین ادمایی رو که زندگی دیگرانو اینجوری خراب میکنن

واای الهی بمیرم نه ما پیش همیم خدا لعنت کنه همچین ادمایی رو که زندگی دیگرانو اینجوری خراب میکنن

الهی آمین خدا کنه خیر نبینن خیلی مفصل و طولانیه قضیش انشااله خدا حقمو بگیره حق دوری منو این بچه هارو بگیره ازشون.