والا دوس ندارم جدا بشم ولی خو قهریم . ممکنه به جدایی بکشه . مشکلمون خانوادشه
ماهم مشکلمون خونوادشه ولی بخاطر بچم هم خودشو هم خونوادشو تحمل میکنم فقط و فقط بخاطر بچم
گفتن نداره ولی بخدا باهم مثه هم خونه ایم بچه نبود صدباره جداشده بودیم
مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
ماهم مشکلمون خونوادشه ولی بخاطر بچم هم خودشو هم خونوادشو تحمل میکنم فقط و فقط بخاطر بچم گفتن نداره ...
بخدا من خودش خیلی خیلی عالی بود و بشدت خوشبخت بودیم خانوادش مشکلمونن. منم بخدا بخاطر بچه هام طلاق میگم نگیرم چون ۲ تا بچه کوچیک دارم و الانم باردارم دلم میسوزه فقط بخاطر بچه ها . من اگه طلاق بگیرم به نفعمه ولی فقط بخاطر بچه ها کوتاه اومدم که اقدام نکنم مگر اینکه اون بخواد اقدام کنه که من دیگه کاری ندارم
بخدا من خودش خیلی خیلی عالی بود و بشدت خوشبخت بودیم خانوادش مشکلمونن. منم بخدا بخاطر بچه هام طلاق می ...
تو که دوتا بچه داشتی چرا با این شرایط یکی دیگ اوردی خدایی نکرده بخای جداشی فقط اون بچها ضرر میکنن
مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
ما اصلا مشکلی نداشتیم یهویی ازین رو به اون رو شد زندگیمون اونم همش خانوادش بودن. اینم باقرص اورژانسی ...
دقیقا زندگیت مثه منه طلاق نمیگیری ولی حرفم نمیزنی😐
دقیقا زندگیت مثه منه طلاق نمیگیری ولی حرفم نمیزنی😐
نه ما از هم دوریم دوماهو نیمه رفته خانوادش نشستن زیر پاش جوری که خطشم عوض کرده بچه هامم پیش اونن دوماهه بچه هارو دادم که فشار روشون بیاد شوهرم برگرده بدتر نگهش داشتن تا منو زجر بدن من خیبی شرایط بدتریم
نه ما از هم دوریم دوماهو نیمه رفته خانوادش نشستن زیر پاش جوری که خطشم عوض کرده بچه هامم پیش او ...
واای الهی بمیرم نه ما پیش همیم
خدا لعنت کنه همچین ادمایی رو که زندگی دیگرانو اینجوری خراب میکنن