2777
2789
عنوان

زندگیم عالی ولی من ازش ناراضی

1835 بازدید | 70 پست
خانما لطفا بهم راهکار بدید؟ خونم خیلی بزرگه ماشین آخرین سیستم زیر پام یه بچه خیلی ناز دارم ولی خوشبخت نیستم، مجرد بودم فکر میکنم معضل زندگی های مشترک بیشتر پول ولی وقتی بهش رسیدم دیدم اگه تو زندگیت دلت خوش نباشه پول به بدبخت تر شدند کمک میکنه، شوهرم بسیار لجبازی انتقامجو هست اگر من از خانوادش ناراحت شدم لام تا کام نباید حرف بزنم تا بی دلیل همونو رو خانوادم تلافی نکنه حتی اگه حق داشته باشمو منطقی باشه، خودشم خیلی خیلی حساس از هر حرفی که تو خانواده ای از طرف من میشه ناراحت میشه که به بچه 8 ساله بگی میخنده ولی تو خانواده خودش اینطور ی نیست مثلاً اگه یکی بچرو بغل کنه آقا بگه بده به من بگه بزار بیشتر پیشم باشه یه قیافه ای تو اون جمع میگیره که نگو آبروم میره برای چیزهای مسخره بعدم میگه حق نداشت وقتی میگم بچرو بده سریع باید بده من باباشم یا اون دیگه زندگی خیلی برام تنگ شده شما بودید چکار میکردید باهاشم صحبت میکنم میگه من همینم عوضم نمیشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به مرور زمان با سیاست میتونی درستش کنی
سرسبزترین بهار تقدیم تو باد اوای خوش هزار تقدیم توباد گویند لحظه ایست روییدن عشق ان لحظه هزار بار تقدیم تو باد تقدیم به همسر و دخترم
فکر نمی کنم کوتاه مدت بتونی اطلاحش کنی یه مدت هر چی اون می خواد و انجام بده خیلی اروم و مهربون باش شاید چون سریع عکس العمل نشون میدی حساس شده بعدشم عزیزم شانس اوردی حداقل وضع مالیش خوبه خیلی از مردا با وضع مالی بد اخلاقای بد زیاد دارن
کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

چند سالته؟ مردا تا30شخصیتشون قابله تغییره اگه بخوای میتونی درستش کنی
سرسبزترین بهار تقدیم تو باد اوای خوش هزار تقدیم توباد گویند لحظه ایست روییدن عشق ان لحظه هزار بار تقدیم تو باد تقدیم به همسر و دخترم
2790
2778
2791
2779
2792