2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 323 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه راهی نشونم بدید راضی کنم به همون ۱۴ تا ختم بشه

بگو همه دخترای فامیل مهریه بالا داشتن و ۱۴تا سکه هم خیلی کمه ولی من به همه گفتم به نیت ۱۴ معصوم خودم همچین پیشنهادی دادم. ولی ۲ تا رو کجای دلم بزارم. اگه قبول نکرد بگو تموم حداقل میتونی امتحانش کنی ببینی چقدر براش ارزش داری 

خانم شما وقتی مهریه میگیری داری خودت رو وابسته به شوهرت نشون میدی شما وقتی میگی شوهرم وظیفش هست &nbs ...

مهریه حق شرعی و قانونی زنه ربطی به وابستگی نداره که

مرد هم یه سری کارا رو وظیفه زن میدونه پس وابسته س یعنی؟ 

معنی زندگی مشترک همینه و مشارکت و تقسیم وظایف به نظرم چیز عجیبی نیست

الهی به امید تو 

اون کاربر بخاطر مشکلات برادرشون با همسرشون خیلی زده شدن و از اون زاویه نگاه میکنن

منم دیدم زنی رو که همسرش بهش خیانت کرده

و برای اینکه به خانم فشار بیاره و از زندگی پرتش کنه بیرون مفت و مسلم بچه رو چهار ماه برده جایی قایم کرده.

🌸 مرنج و مرنجان🌸

این قضیه دو حالت داره یا از ازدواج پشیمون شده و ۲ سکه گفته که شما قبول نکنی چون قبلا ۱۴ گفته وقتی دیده قبول کردین کمش کرده

یا اینکه دیده خیلی خواهان ازدواجی و خواسته سو استفاده کنه و مطمئنه هر چقدر بگه قبول میکنی با خودش گفته ازدواج میکنم هر وقت هم نخواستم طلاق میدم 

یه راهی نشونم بدید راضی کنم به همون ۱۴ تا ختم بشه

بهش بگو من از ۱۲۰ تا گذشتم به ۱۴ تا راضی شدم حالا توهم اگه واقعا عاشقم هستی سر همین ۱۴ تا که حرف خودتم بوده بمون 

اگه واقعا میخواد به خاطر ۱۴ تا سکه قید عشق و ازدواج  رو بزنه مشخصه که اصلا عاشق نبوده و نیست

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
۳۱ سالمه پنج ساله باهم دوستیم یه بارم سال اول اومد خواستگاریم بابام بخاطر شغلش رد کرد گفت باید کار ...

روانبگیرینیکیش هلاکویی میگن اشنایی به قصد ازدواج فقط 6 ماه 

تو همین مدت باید شناخت حاصل کنین و تصمیم بگیرین

طولانی تر خوب نیست

مهزیه هم 110 تا کمتر نگیر 

بگو عندااسطاعه بزنن

من نمی فهمم چرا خانم ها به جای اینکه دنبال برابری باشن دنبال منافع خودشون هستن واقعا نمی دونم چی بگم ...

برابری پشتوانه قانونی لازم داره

متوجه میشید یا نه؟؟؟؟؟

حق تصنیف اموال برای مردی که زیرزیرکی اموال رو به نام خواهرو مادرش میکنه کاربرد داره؟؟؟

قانون ما راه دررو زیاد داره

اقایون هم ماشاالله

🌸 مرنج و مرنجان🌸
من نه آدم تنبلی هستم نه از پول بدم میاد منم از خدامه پامو بذارم رو پام‌ هر روز بگم پول بده به خودم ...

عزیزم برای این چند سال صبرا بایستی رو ۱۱۰ تا سکه بمونی 

حالا ۱۴ تا دیگه پایین نیا بگو حرف من همون ۱۴ مرد باید رو حرفش بمونه 

هر چی خریده سند نگاه کنید فردا معلوم نشه شاگرد داداشش بوده دیدم که میگم