2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 323 پست
میگه خواهرای من عقل نداشتن اونا که با عشق ازدواج نکردن ولی تو عاشقی منو برای پول نمیخوای 

بدجور لجم گرفتا 

حرف خودشو به خودش برگردون بگو توهم عاشقي ١٠٠٠ تا هم مهرم ميكني اگ گفت ربطي نداره بگو چطور من مهريه بخوام بحث عشق مياد وسط 

كوري يعقوب يا رسوايي بانوي مصر ؟؟؟؟ اولي عشق است اما دومي تاوان عشق

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من نه آدم تنبلی هستم نه از پول بدم میاد منم از خدامه پامو بذارم رو پام‌ هر روز بگم پول بده به خودم ...

مگ چند سالته؟؟

منظورت چيه كه ميگي چند سال صبر كردم ؟؟

كوري يعقوب يا رسوايي بانوي مصر ؟؟؟؟ اولي عشق است اما دومي تاوان عشق
حالا این آقا که ۱۴ تا سکه رو زورش میاد بده میگه دو تا میاد نصف اموالش رو به این خانم بده؟ حرفایی میز ...

جواب منو ندادی عزیزم ریپلای کرده بودم برات @sarajanhastam  

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

[QUOTE=146939049]من نه آدم تنبلی هستم نه از پول بدم میاد منم از خدامه پامو بذارم رو پام‌ هر روز بگم پول بده به خودم ...[/QUOTتوی رابطه دو طرف باید تلاش کنند

باید تعامل باشه

شما از ۱۱۰ تا اومدی رو ۱۴ تا به اندازه کافی تلاش کردی

از نظر من نوبت ایشونه

بذار خودشو ثابت کنه

اگر هم نکرد بدون مرد زندگیت نبوده و خدا رو شاکر باش الان متوجه شدی

🌸 مرنج و مرنجان🌸

چرا نمیخای قبول کنی که داره بهونه میاره

اگر عشق در زندگی ات باشد...جای خالی خیلی چیزها برایت پُر میشود...اما اگر عشق نباشد...مهم نیست در زندگی ات چه چیزهایی داشته باشی...هرچه داشته باشی باز هم چیزی کم داری...
من عاشق فعالیت و کارم ولی متاسفانه غالب اقایون ایرانی دوست دارن همسرانشون وابسته و ضعیف و تحت کنترل ...

خانم شما وقتی مهریه میگیری داری خودت رو وابسته به شوهرت نشون میدی شما وقتی میگی شوهرم وظیفش هست  بهم پول تو جیبی بده داری خودت رو وابسته به شوهرت نشون میدی شما خود به خود داری خودت رو وابسته نشون میدی به شوهرت فازتون چی هست؟ 

مگ چند سالته؟؟ منظورت چيه كه ميگي چند سال صبر كردم ؟؟

۳۱ سالمه

پنج ساله باهم دوستیم

یه بارم سال اول اومد خواستگاریم بابام بخاطر شغلش رد کرد گفت باید کار ثابت داشته باشی پروژه ای قبول ندارم 

من نه آدم تنبلی هستم نه از پول بدم میاد منم از خدامه پامو بذارم رو پام‌ هر روز بگم پول بده به خودم ...

این همون دوس پسرته که با خانوادت حرف زدن بعد رفت نامزد کرد؟