2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 323 پست
من نه آدم تنبلی هستم نه از پول بدم میاد منم از خدامه پامو بذارم رو پام‌ هر روز بگم پول بده به خودم ...

اون اقا چی اگه اونم به اندازه شما خواهان این وصلت باشه که ۱۰۰۰ تا هم قبول میکنه اگرم نه که همین حالا شکست کوچیکو تجربه کنی خیلی بهتر از شکست بزرگتره

ضمنا اگه ما هم نمیگیم مهریه بالا بزار فقط مهریت معقول باشه پیشنهاد اقا اصلا معقول نیست و اگه با نپذیرفتن مهریه توسط شما کوتاه نیاد یعنی اصلا براش مهم نیستید و این یعنی تو زندگی هم براتون ارزش قائل نیست و اخر این رابطه پشیمونیه

بیشتر فکر کن و به حرف پدر و مادرت گوش بده

اسمش چیه استارتر؟

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازگیا نه ولی چند ماه پیش آره الآنم دنبالشم 

ببین عزیز صد در صد دنبال کار باش باید دستت توی جیب خودت بده هیج وقت از شوهرت انتظار نداشته باش بهت پول تو جیبی بده این توهین هست نسبت به خودت دوما مهریه یعنی اینکه شما رو دارن میفروشن به شوهرتون به جای گرفتن مهریه همون دوتا مهریه رو قبول کن بعلاه اون مال که بهت گفتم بعد طلاق نصف مال به دست اومده در دوران زندگی مشترک برسه به هر دو شما همین شما برید پیش وکیل بهش بگید کاری کنه تا عقد نامه برابر برای شما دو تا ایجاد شه یعنی حق و حقوق برابر باشه خیلی از مواردی که توی عقد نامه هست یک طرفه هست شما باید اون ها رو برابر کنید یا نزدیک به برابر کنید برید و با یه وکیل صحبت کنید 

یه راهی نشونم بدید راضی کنم به همون ۱۴ تا ختم بشه

بسپارش دست بزرگترا بگو من نمیتونم تصمیم بگیرم 

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
خانم شما وقتی مهریه میگیری داری خودت رو وابسته به شوهرت نشون میدی شما وقتی میگی شوهرم وظیفش هست &nbs ...

من محترمانه صحبت کردم و نمیدونم چرا اینجوری جواب میدید؟

مهریه بخاطر قوانین هست

الان من داخل عقد نامه ام به صورت محضری حق اشتغال و تحصیل و تعین محل سکونت داشتم

ولی در واقعیت دستم به هیچچچ جا بند نبود

چون اقایون بخاطر فرهنگ مردسالارانه خودشون رو مالک ما میدونند و قانون هم پشتشونه

مهریه میگیریم چون از نظر قانونی تنها حقی هست که داریم

🌸 مرنج و مرنجان🌸
خانم شما وقتی مهریه میگیری داری خودت رو وابسته به شوهرت نشون میدی شما وقتی میگی شوهرم وظیفش هست &nbs ...

یکم عقلتو به کار بنداز که کجا داری زندگی میکنی اینجا مردا کار گیر نمیارن اینجا مردا صورت خودشونو با سیلی سرخ میکنن اینجا فقر بیداد میکنه اینجا ایررررانه ....

چرا الکی ادای آدمای باشعورو در میاری مگه کسی گفته کار بده!!! هی حرف خودتو میزنی همه میدونن مستقل بودن خوبه ولی تو که هی میگی میخوای چی رو ثابت کنی ما همه فهمیدیم تو برده ی شوهرت نیستی 👍

۳۱ سالمه پنج ساله باهم دوستیم یه بارم سال اول اومد خواستگاریم بابام بخاطر شغلش رد کرد گفت باید کار ...

ببين ما نميتونيم خوب راهنماييت كنيم چون الان ميگي ٥ ساله دوستيد و دوبارم اومده خواستگاريت پس حتما دوست داره 

اين مسئله رو بسپار به پدرومادرت و خودتو بكش كنار اوناهم صلاحتو ميخوان هم تجربه دارن به خدا هم توكل كن 

كوري يعقوب يا رسوايي بانوي مصر ؟؟؟؟ اولي عشق است اما دومي تاوان عشق
شما شوگر ددی گرفتی عزیز زنی که خودش کار نکنه و منتظر باشه تا شوهرش هر ماه بهش پول بده یعنی برده شوهر ...

این چه طرز نگاهیه ؟ متاسفم برات که نظرت درمورد همجنسات همینه 

درضمن یه لغت شوگر ددی رو یاد گرفتی هی تکرار نکن 

شوگر ددی معمولا سنش خیلی زیاد از خانم هست و هیچ تعهدی هم ندارن بهم 

🇹🇷Tanri Türk'e Yar olsun 🇹🇷
اتفاقا اینم هرچی میخره‌با داداشش شریکه

چه جالب این قدر داره که با داداشش شریک بشه اما ۱۴ تا سکه رو توانش رو نداره ، بازم میگم عجیبه بیش تر در موردش فکر کن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

من راهمو گفتم 

گفتم رو حرف خودت محکم بمون بگو نه 

واقعا انقدر میترسی از دستش بدی مگه شده ولت کنه برای این موضوع!!

من محترمانه صحبت کردم و نمیدونم چرا اینجوری جواب میدید؟ مهریه بخاطر قوانین هست الان من داخل عقد نا ...

عقد نامه توی ایران یک طرفه هست واسه همینه که میگم باید برید پیش وکیل و سعی کنید عقد نامه رو تا جای ممکن براربر کنید یعنی کاری کنید تا حق و حقوق برابر  شه برای هر دو طرف چنین کاری صد در صد شدنی هست میشه این جوری نه آقا ضرر می کنه نه خانم برید پیش وکیل 

یه کلام والسلام

بهش بگو حالا که چونه میزنی  خانوادم اصلا یه سکه هم از ۱۱۴ تا کمتر قبول نمیکنن و رو حرفت بمون

همچین مردی واست مرد زندگی نمیشه 

اگه دوست داشت واسش تعداد سکه مهم نبود

معلومه هنوز تو رو نشناخته و خودشم تا حالا فیلم بازی کرده برات

نگو بهم نگین ولش کن

دختر خوب من ۱۷ سال زندگی کردم

خیلی چیزا دیدم که میگم

ولش کن بره