2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 323 پست
مهریه خوشبختی نمیاره و دختر هم فروشی نیست ولی این که اون بگه 2تا واقعا زشته من بودم تمومش میکردم

خوشبختی نمیاره ولی کم بزنی مرد فکر میکنه خبریه حتی اگه هیچوقتم نگیریش کمتر از صد تا نباید زد

ببین من تمام حقامو گرفتم از همسرم حتی 1 سکه هم مهریه ندارم  خیلی خوشبختم ولی من مستقلم سر کار ...

افرین شما بهترین کارو کردین 👍👍👍👍

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو یه تایپک دیگه ای هم‌ گفتم با یه اقایی داریم اشنا میشیم😐اول توافق کردیم سکه چقدر باشه الان زده زیرش میگه مهریه همش چندتا اونم نمیدم 😐 این ادمارو میشه فقط ولشون کرد چون همش اینجوری میخوان بزنن زیر حرفشون

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

۱۴ تا 😳😳😳بگو اگر فردا روزی تو بهم خیانتنت کردی من با  دوتا سکه چیکار کنم  

همون ۱۰۰ خوب بود 

دوستان نی نی سایتی میگین دعاتون خیلی میگیره لطفا دعا کنید تا  مهر ۱۴۰۱ حاجتم بگیرم حاجتم نگرفتم 🙂
خودشم میگه تو که نیاز مالی نداری لنگ مهریه باشی، حتی میگه منم میام محضر تعهد میدم که چشمداشتی به پول ...

مهم پول بابات نیست

مهم اینه آیا خودت دستت تو جیب خودته یا نه 

اگه قراره از شوهرت پول توجیبی بگیری مهریه باید داشته باشی 

اگه میخوای مهریه نداشته باشی حق طلاق داشته باشی باید دستت تو جیب خودت باشه و خرج خودتو دربیاری

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
ببين احتمالا اون آقا آدم معتقديه و ميدونه مهريه دين به گردنش و احتمالا فقط اندازه ٢٠ ميليون ميتونه ب ...

میگه همون اول هم بخوای میدم بهت 

همون دو تا رو 

فقط نگیم ولش کن؟ وات د فاز؟ عزیزم بگو مهریه ارزش زنو تعیین میکنه بگو کمتر از۱۴تا سکه قبول نمیکنم ...

مهریه ارزش زنو مشخص میکنه؟؟؟یعنی هرکی مهرش سنگین تره ارزشمند تره هرکی کمتره بی ارزشه؟پس خداب داد اونایی برسه ک بخشیدن مهرشونو....این چ حرفیه خانوم

بنظدت اگ زنی مهرشو ببخشه و در قبالش حق طلاق بگیره خوبه؟

من شاغلم وضع مالی شخص خودم خوبه شاید بهتر از خیلی از مردهای متاهل 

حق طلاق دارم و هیچ مهریه ای ندارم

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
پسره حق داره قیمت سکه زیاد هست از طرفی خودش رو مدیون میدونه که بهت بده پس همون دوتا سکه رو قبول کن ک ...

حالا کدوم یکی از فامیلای مو اشناهامون مهریه گرفتن یا مرد مهریه داده 

فقط اونایی که به طلاق میرسه مهریه مهم میشه 

مردا دین و مدیون بودن حالیشونه