2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 323 پست
پسره حق داره قیمت سکه زیاد هست از طرفی خودش رو مدیون میدونه که بهت بده پس همون دوتا سکه رو قبول کن ک ...

وقتی نمیتونه بهتره که ازدواج هم نکنه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بگو نه ۲ تای تو نه ۱۴ تای من 

همون ۱۱۰ تای بابام😏

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
وای بیخود کرده  ۱۵۰میلیون یعنی ارزش نداری؟؟ مگه میخواد صیغه کنه دو تت

حرف اون اقا درست نیس ولی با مهریه ارزش گذاری نکنید مگه میخواد وسیله بخری که میگی ۱۵۰ ارزش داری یا نداری 🙄

ببین من تمام حقامو گرفتم از همسرم حتی 1 سکه هم مهریه ندارم  خیلی خوشبختم ولی من مستقلم سر کار ...

خودشم میگه تو که نیاز مالی نداری لنگ مهریه باشی، حتی میگه منم میام محضر تعهد میدم که چشمداشتی به پول بابات ندارم ، 

شما عیب گو هستی؟

نخیر عزیزم من که گفتم با توجه به حرفای استارتر این حرفو زدم

آخه دوتا؟ یعنی چی

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

ببين احتمالا اون آقا آدم معتقديه و ميدونه مهريه دين به گردنش و احتمالا فقط اندازه ٢٠ ميليون ميتونه به شما بده و خب شما هم وضع مالشو ميدوني ديگ 

كوري يعقوب يا رسوايي بانوي مصر ؟؟؟؟ اولي عشق است اما دومي تاوان عشق

مهریه تنها پشتوانه زنه ، کسایی که مهریه کم دارن خیلی پشیمونن

خوشش نیاد فردا ازت میگه خوش اومدی نمیخامت

درضمن اگه این اقا فوت کردن داراییشو به عنوان مهریه میدن بهت

ولی اگه نداشته باشی مهریه مادر شوهر و خواهراش میان خونه رو ازت میگیرن بیرونت میکنن، خودت میدونی دوستم

به ارزوی چندین سالم رسیدم❤️ ۹۹/۹/۹