2821
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 52 پست
عزیییزم خیلی خوشحال میشم ک کسی به آرزو مادرشدنش برسه😍

فداتم انشالله شمام ب ارزوهات برسی😍

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ممنونم عزیزم انشالله

باخبرای خوب بیای منم بگید.چندوقته منتظرید؟

خدایا شکرت♥️♥️♥️بعداز 7سال انتظار در تاریخ10/11بی بی چکم مثبت شد♥️♥️♥️.                  درتاریخ10/18قشنگ ترین صدای دنیا رو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان❤️❤️❤️❤️.                     درتاریخ11/25حرکاتتو توی تی وی جلوی روم دیدم وفقط اشک ریختم❤️❤️❤️❤️.                                  درتاریخ12/20فهمیدم معجزه ی خداوند مهربونم یه شاهزاده است😍😍😍😍                                        در تاریخ1/10رفتم سونو خواب بودی زندگی مامان😁😁😁 دکتر هرچی زد روی شکمم بیدار نشدی🤪🤪🤪چقدر حس قشنگیه دارمت❤️❤️❤️❤️                      در تاریخ 1/21حست کردم زندگی مامان تکون خوردی ومن از ذوق داشتنت اشک ریختم خدای مهربونم شکرت❤️❤️❤️❤️❤️        درتاریخ2/31بهترین و زیباترین حس و بهم دادی مامان جان زندگی من از روی لباس حرکاتتو دیدم 🤪🤪🤪🤪🤪چقدر قشنگه چقدر خوبه که دارمت گریه ام گرفت🥺🥺🥺🥺🥺خدایا شکرت بابت این معجزه❤️❤️❤️❤️ درتاریخ4/29زندگی مامان داشتی توی وجودم گردش میکردی🤪🤪دستمو گذاشتم روی شکمم پای نازنینتو حس کردم بهم لگد زدی انقدر ذوق زده شدم شروع کردم به گریه کردن چقدر خوبه  که هستی🥺🥺🥺چقدر خوبه که دارمت❤️❤️❤️خدایا شکرت من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 💜هی چرخ بزن در من😍ودل را بتکان💜                                        اولین تجربه ی مادر شدن من😍چقدر حس قشنگیه❤️خدایا همه ی خواهران سرزمینم این حسو تجربه کنن❤️بگو الهی امین❤️          
واااای مبارکههه عزیزم.

مرسی  هی داره پر رنگ تر میشه

برم چندمارک دیگه بخرم همش استرس دارم کاذب باشه

اخه ۳ روز مونده

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
فردا رفتی ازمایش میشه بتا رو بمنم بگی؟،؟لایکم کنی میام 

چششششم خانمی

عکس بیبی چک منم توی اخرین پستمه رنگش همین بود رفتم ازمایش مثبت بود 

چند روز بعد یا قبل تاخیر بود؟

من قرص برا عفونت میخورم ی وقت از اون نیس ک مثبت شده؟

برای من یه روز بعداز موعد بود  نه فکر نکنم اون قرصا تاثیرداشته باشه

من کلومفین خوردم شاید از اونه

افتضاح حالت تهوع دارم زود نیس؟

نه عزیزن زود که نیست  فردا برو ازمایش تا زودتر خیالت راحت بشه

باشه حتما میرم😍😍😍😍

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 19 ساعت پیش
2791
2779
2792